Sunday, April 22, 2007

Tertangkap Melakukan Hubungan Seks Dalam Kereta

Satu pasangan yang melakukan hubungan seks di dalam kereta telah ditangkap setelah kereta yang mereka naiki itu melanggar belakang sebuah bas. Ianya berlaku di Johor Bharu. Kejadian itu berlaku apabila pasangan tersebut dikejar oleh kereta peronda polis dan dalam keadaan terburu-buru untuk melaikan diri itu.

Lelaki yang sudah berumahtangga itu mengalami kecderaaan di kepala. Pasangan wanitanya yang berusia 20an pula didapati sedang menyorok di bahagian hadapan kereta bersebelahan dengan tempat pemandu.

Espire Condom

Hari itu semasa singgah di sebuah kedai 24 jam di Jalan Bukit Ubi, Kuantan, mak nampak condom ni. So mak belilah sekotak. Macam biasalah ada tiga kondom do dalamnya. Mak beli kerana ia berlain dari kondom biasa. Harganya pun mahal sikit iaitu RM 11.50 sekotak. Mak memang minat dengan kondom yang berfesyen-fesyen nie. Tak tahu lagi macam mana kesannya sebab sehingga mak tulis blog ni, mak belum guna lagi.



Wednesday, April 18, 2007

Laman Web Friendshiip


Dalam internet memang banyak laman-laman web untuk mencari sahabat, kenalan, pasangan dan apa-apa lagi. Yang paling popular mak rasa myspace. Mak pun ada profile kat myspace itiew. Then ada lagi Faceparty, face-pic, Adultfriendfinder, Alt.com, Tag, Muptiply dan macam-macam lagi yang mak pun tak larat nak sebut.

First day mak kat Kuala Terengganu nie, seorang kenalan chat mak datang be bilik. Mak chat dengan dia some time ago sebelum mak datang Kuala Terengganu ne. So petang itiew dia datang bilik mak. Mak tengah surfing dan chatting gitu. Dia ada bagi tahu mak satu lamanweb untuk friendship ni juga dan mak nampak macam lamanweb yang cater untuk gay. Laman ini lebih berani dari myspace kerana pic-pic yang disiarkan ada yang bogel dan nampak ciknek jantanzzzz. Ada yang nalerakerk punya ciknek. So mak pun register juga profile mak kat situ. Just saja-saja, nak update tek pasti. Laman itiew ada gallery video and of course la movie-movie panassss. Uols visitlah. Ni hah profile mak kat situ www.lifeout.com/myjack

Latest Pic Mak

Mak visit Terengganu sekali lagi dan as usual mak stay kat Yen Tin Midtown. Mak memang always stay situ sebab senang. Rate pun kira ok RM 99 termasuk breakfast untuk dua orang. Alamak, mak dok sorang la. Next time kena cari partner untuk travel and stay ngan mak lah. Any volunteer?

Mak tiba Kuala Terengganu sebelum subuh, lebih kurang jam 4.50 pagi and terus rehat kat tepi Pantai Batu Buruk. Mak sleep dalam keretala. Nak gi check in kat hotel, rugi sebab kena bayar full day juga. So mak tumpang mandi pagi tu kat Mesjid Ladang. Waaaa.....adventuruous juga kan?

Mak pun dah lama tak drag, so kali ini mak berpeluang untuk lepaskan gian mak itiew. Ni hah pic mak terbaru yang mak snappy-snappy masa kat hotel itiew. Very the sopan kan? Alamak, nampak pula bra hitam kat bawah tu. Oklah kan? seksi saja. Macam nie kalau mak keluar gi bandar ok tak. Jalang-jalang window shopping. Eh, bukan nak menjalanglah. Mak bukan cari makan macam itiew. Mak just Cd saja. Ahakkkssssssss. Nah, uols, tengoklah pic mak yang the latest ini.




Thursday, April 05, 2007

Pic Mak Latest

Ni pic mak yang latest. Latest kerana baru snappy saja. Dress tu lama dah juga just that blue panty yang mak baru beli.