Saturday, September 30, 2006

Changed My Blog Tittle

Today 29 September 2006, I changed my blog to the present one. Both items is the basic of lingeries of which I am a fetish of them.

Wednesday, September 20, 2006

Ramadhan Yang Mulia Akan Tiba

Mungkin Ahad ini seluruh umat Islam akan mula menunaikan puasa Ramadhan. Puasa yang datang setahun sekali itu agar direbut fadhilatnya. Walau apapun kecenderungan kita di muka bumi ini, ibadah terhadap Allah, tuhan semesta alam tidak harus diabaikan. Sama-samalah kita tunaikan puasa yang diwajibkan ke atas seluruh umat Islam ini. Janganlah hanya apabila hendak berhari raya kita habis-habisan beli baj ubaru, tempa kuih, hias rumah, mungkin beli kereta baru tetapi puasa liat.

Ingatlah, Aidil fitri itu adalah hadiah kepada orang yang berpuasa. Kalau ada antara uols liat nak berpuasa, tak malukah pada Allah nak turut raya sama?

Sempena bulan Ramadhan yang mulia ini, mak rehatkan dulu blog ini dan akan buka semula selepas aidil Fitri.

selamat berpuasa

Tuesday, September 19, 2006

Kakiku Sauna Lagi

Sambungan

setelah tidak dapat masuk Manatus, mak pun mengambil keputusan untuk pergi ke Kakiku. Kakiku terletak di Cheras. Seperti yang diberi petua dalam laman web utopia.com, mak pun mencari tanda itu. Mak melangkah naik ke tingkat atas. Kat siling tu ada CCTV dan pastinya pengendali kat atas tahu siapa yang datang. Selepas itu terdapat pula grill yang berkunci. Sebaik sahaja sampai kedengara bunyi 'klik' menandakan kunci pintu automatik itu dilepaskan.

Sampai di reception mak bayar entrance fee RM 20.00 dan diberikan kunci locker. Mak masuk dan terus ke locker room. Mak macamlah dah biasa dengan tempat itiew. Mak act innocent saja. Masa mak tengah menanggalkan pakaian mak, datang seorang staff bertanyakan sama ada mak new kat situ. Mak jawab yes. So dia tanya mak mana tahu tentang tempat itiew. Mak kata mak baca dalam blog. Budak tu cute juga just pakai shorts. But mak tolak offer dia nak take mak around untuk mengenali tempat itiew.

.......bersambung

Monday, September 18, 2006

Masuk Kakiku

Malam ni mak masuk satu sauna kakiku di Cheras. Pada mulanya mak rancang untuk pergi Manatus di Taman Miharja. Kali pertama mak cari kedua-dua sauna ini tekajumpa sebab tu mak pergi ke Thermos di Bukit Bintang. Mak dapat trace kedua-dua tempat ini di dalam internet. Satu website yang memberi maklumat sauna-sauna dia KL. bravingkl.

Dalam website tu dimuatkan gambar dari Google Earth dan menunjukkan tempat sebenar sauna-sauna dan massage centre di KL.

Mak cadang nak ke Manatus sebab malam Sabtu dan Ahad ada sesuatu yang istemewa. Malam Sabtu No Towel night dan malam Ahad skin touch. Tentunya menarik. No towel maksudnya tanpa tuala. Hmmmmm......pesti bogel gitu. rasanya kota. Tu yang mak nak gi tengok dan experience apa maksudnya.

Mak jumpa tempat tu tapi pintunya berkunci. Hmmm. takkan tutup kot. So mak tak berpeluang masuklah kat Manatus tu. So mak ambil keputusan untuk pergi kakiku. Kakiku terletak di Jalan Cheras bertentangan dengan Stadium Badminton Kuala Lumpur. Masuk lorong antara 7 E dan kedai motor tu. Kakiku terletak di tingkat atas sebuah rumah kedai tiga tingkat. Kat tingkapnya ada hiasan gambar kaki.

Entrance fee kena RM 20. Kira ok gak. kat Thermos dulu kena RM 25.

Saturday, September 16, 2006

Di Seremban 2006

11 September 2006

Mak sampai kat Seremban and stay kat Hotel Carlton Star yang baru diresmikan itiew (20 Ogos 2006). Sebenarnya itu hotel lama dah renovate and diresmikan semula. Pendek kata reborn lah gitu. Mak pernah stay kat situ in late 90s. Masa tu mak stay dengan girlfriend mak -Gee namanya (bukan Ginger de La Loca). Masa stay dulu itiew, tiap-tiap malam ada checking dari Jabatan Agama dan polis. Jam 3.00 pagi dia orang ketuk pintu and mak terpaksalah bangun dan buka. Tapi kerana mak dengan girlfriend mak itiew, sama-sama jantanzz (ikut dalam IC) maka takla kena apa-apa tindakan. Hmmm, masa tu mak tahu kat dalam bilik mandi itiew, gf mak ada gantung bra hitamnya. Depa nampak ke tak mak tatau. Oklah sudahlah kisah itiew.

Kali ini pemandangannya lebih cantick gitu. Kat sebelah ada kolam besar, wow, best kalau dapat pakai bikini dan berenang in the open gitu. Tapi itu bukan kolam renang. Ia adalah projek yang abandon. Dulu masih nampak besi-besi dan cerucuk yang tidak siap. Kali ini dah diisi dengan air hingga penu dan nampak begitu menarik sekali. Ada ikan Japanese Carp gitu.

Tengahari kat bilik mak telefon ‘kekasih’ mak kat Kay El. Mak dah bercintan dengan this women lebih kurang setahu lalu. Tapi not even once pernah bertemu dan bertentang mata. Only melalui piccy dan talk over the phone saja. Masa berbual dengan M, mak actually naked. Macam biasalah. Always naked bila kat dalam bilik hotel when alone. So masa berbual denganM tangan mak apa lagi, sibuklah kat ciknek mak yang dah macam KL Tower gitu. Mak bayangkan bestnya kalau tangan M yang buatkan gitu kat mak. Hmmmmm. Fantasy saja gitu.

12 September 2006

Dah dua hari dan hari ni mak plan untuk turun ke Kay El. Rancangan mak nak turun Kay El ialah first nak gi rumah Lea kat Wangsa Maju itu. Lea tu la, yang bagi mak experience facial (baca blog mak yang dulu-dulu) Mak dah call dan tanya dia kul berapa balik and dia jawab about 8 o’clock. Dia bagi tahu mak yangdia akan ke Bangkok. Waaaa, Syoookkkknya dapat gi Bangkok. Kawan mak pernah kata “if you go to Bangkok you must not forget to bang your cock”. Kan negara gajah putih itu famous dengan wanitanya yang cantik-mantik itiew. Yang manja-manja gitiew. Pasal tu jantanzzz suka sangat melawat negara jiran itiew. Kerana kemesraan perempuannya. Satu perbezaan antara Malaysia dan Thailand ialah, “Di Malaysia banyak jalan berlubang-lubang, di Thailand banyak lubang berjalan-jalan.” Hmmm, ya tak ya, kan jantanzzz yang selalu ke Thailand sering tergelincir masuk lubang sampai termuntah-muntah. Entah mabuk apa tatau.

So, mak kata pada Lea nak sanppy-snappy dengan dia. Lea kata tak boleh sebab kamera dia rosak. So mak kta takpe guna saja kamera mak. Dia setuju dan sebab itu mak confirm nak gi rumah dia. Mak pun bertolak. Juzz abt 45 minutes saja dari Seremban ke KL. Tol pun juzz RM7.50. Mak sampai Petronas Taman Teknologi abt 8.50 gitu dan terus masuk untuk isi petrol. Then sebelum mak sambung perjalanan, mak call dulu nak confrim sama ada Lea dah sampai rumah.

Lea terkezuttt gitu apabila mak kata nak ke rumah dia. Aik,,,,, kenapa pula terkezutttt. Lea kata cousin dia nak datang dari JB. Ermmm. Entah betul entah tidak. Dan Lea kata tadi dia misunderstood yang mak kata mak nak datang rumah dia. Tak tahu pula tetiba saja cousin dia nak datang atau Lea juzzz cari alasan agar mak tak ke rumah dia. Hilang stim mak…. Rancangan nak facial tidak menjadi. Entah bila pula mak nak facial lagi. So, mak cal pula that Arieff Thaisoft massage. Tadi sebelum mak datang pun mak dah cari balik advertisement massage yang mak simpan dalam laptop. Dah abt 1 bulan mak tak kena masaj. Last dulu kena masaj dengan Lea tukang urut (bukan Lea yang tadi tu). Dulu tu mak buat full body massage dan berakhir dengan 69 gitu. Mak ciklut Lea punya dan Lea ciklut mak punya.

Arief ni mak jumpa semasa chatting kat MIRC. Ni yang mak simpan hasil chatting mak dengan dia. Sorryla, mak dah deletekan ID mak.

yup.... 40rm thaisoft massage+sensual masssage

pandan cahaya

muar.. keja kat kl

full time...

buka massage center... private massage jee..

kalau nak cuba adik masage abg sms ahh...

01728XXXX

arieef

Sorry Arieff kalau mak post apa yang kita chat, tapi mak dah padam sebahagian no phone wak tu. Mak nak jaga privacy Arieff.

Maza call Arieff, dia suruh mak buat appointment jam 11.00 kerana ada customer sebelum itu. Katanya customer tu nak buat urut bathin. Urut Bathin!!!! Hmmmmm…tulah yang mak nak. Mak suka sekals kalau orang lain mainkan ciknek mak ni. Selalu bila mak gi urut time tukang urut tu main ciknek mak yang mak paling tunggu sekals. Mak dah beberapa kali pergi tempat masaj di mana masseurnya jantanzzzz, rasa mak gays they ol tu. Gay pun tak mengapa. Mak suka gitu.

Satu lagi rancangan mak tak menjadi. Mak pun terus ke Chow Kit. Lama dah mak tak ke Chow Kit. Mak tahu semua dah tahu bila sebut Chow Kit, apa yang ada kat sana. Macam-macam ada……

Mak park kereta mak kat one of the Lorong tu depan Hotel BB Inn yang baru dibuka. Then mak jalan-jalan. Niat mak nak cari sauna atau spa yang ada somewhere kat area situ-situ. Susahlah, tak tahu lokasi dan mak kena liarkan mata mencari tanda-tanda adanya spa itiew. Puas mak pusing tak jumpa. Mak ingat ada baa satu atrikal dalam majalah Sensasi tentang tempat itiew. So bila tak jumpa mak pun hang around tempat pondz-pondz buka ofice. Mak minat dengan pondzz sebab mereka berani pakai seksi in public yang perempuan tulentidak berani lakukan. Memang pondz-pondz di situ ada yang begitu daring sekali. Pernah one time log ago sorang cikpondzz kat situ, mak tengok dia pakai lingerie hitam ala-ala corsette gitu siap dengan garter belt dan stokin hitam fishnet dan high heels abt 6 inci rasanya. And then dia pakai G strings saja and apa lagi, dia punya bonjolan ciknek pun nampak jelas. Beraninya cikpondzz. Mak rasa pompuan yang kerja kat nightspot pun tak berani pakai macam dia tu. Apa lagi mundar-mandir di kaki lima mempamerkan pada jantanzz-jantanzzz yang minat cik pondzzz (termasuk mak laaa, heheheheheh…….)

Dah tak ramai cikpondzzz buka ofis kat situ. Mungkin checking yang kerap kot buatkan mereka lari ke tempat lain atau cari kerja lain atau pencen.

Cakap pasal pencen ni, memang lumrah alam. Jadi pompuan penghibur ni (termasuk cikpondzz) masa muda mudah dapat customer. Bila dah berusia, kejelitaan semakin susut, susah nak laku lagi. So terpaksalah pencen. Masa ni nak kahwin pun mak rasa dia orang dah tak ada selera lagi, lagipun mana ada pompuan yang nakkan dia orang. Dah tak nampak lagi kejantananzzz mereka. Maklumlah bertahun-tahun mengubah diri sebagai pompuan. Gaya jalan, corak hidup dan tingkah laku dah tak jantanzzz. Lagipun mungkin dia orang dah tak ada selera terhadap pompuan lagi sebab dah puas dibelai jantanzzz yang gersang yang mencari kasih sayang dan kepuasan nafsu dari cikpondzzz.

Masa mak minum kat salah satu gerai di situ, mak nampak seorang cikpondzz yang beberapa tahun lalu cantik dan seksi. Mak pun tekpikat pada dia dan pernah tanya nak dapat servis dari dia. Tapi bila mak kata mak nak ciklut dia punya dia tak nak. Mak kata mak nak ciklut dia sampai dia cikcutttt. So mak tak jadilah langgan dia. Malam ni dia tak pakai seksi lagi. Just pakai pants dan baju T biasa, tanpa mekap. Memang tengok pun dah tak ada selera. Mungkin dia dah pencen atau malam itu dia off. Nak rehatkan ciktut (maaf, ye). Cikpondzzz yang buka ofis memang semuanya muda-muda, muka baru. Just ada satu dua orang yang mak rasa pernah nampak sebelum itu.

Masa ronda-ronda tu, mak berkenan pada seorang cikpondzz yang mak rasa Indon, berdasarkan loghat percakapannya. Memang cantikkk dan apa lagi dia pakai begitu seksi sekali(matila ni taste mak gitu). Dress merahnya mengamcam sekali, dan braless. Ntah dia inject ke atau masukkan silicon. Rasa mak 36D gitu. Geramnya mak. Rasa macam mak nak tanya manadia beli dress yang seksi itu. Onepiece dengan micromini dan bareback. Gebunya belakan cikpondzzz itu. Oleh kerana dia nampak mak asyik memerhatinya, dia memberi isyarat pada mak sama ada mak nak servis. Memang masa itu mak dah 50-50. Kalau tak kerana ada orang lain sekitar kawasan itu mungkin mak dah dapatkan servis cikpondzzz itu. Last-last mak tak ambil pun. Lepas tu mak terus balik Seremban semula.

Di Seremban mak tahu di mana tempat cikpondzz buka ofis- Taman AST. Taman tu memang macam Bukit Bintang atau Jalan P Ramlee lah di Kay EL. Tapi taklah kelas macam kat Kay El tu. Banyak nightspot kat Taman AST tu. Mak ronda-ronda kat situ dan dapat contact seorang cikpondzzz dan dapat nombor telefonnya. Siti namanya. Siti!!!!!……Datuk K tak mareee ke biarkan Siti buka ofis kat situ. Auwwwwwww. Ni nombornya 016- 2473XXX. Sorry ye, mak tak nak sebarkan nombor dia. Dia dah bagi kepercayaan kepada mak takkan mak nak lacurkan kepercayaan dia pula.

Akhirnya mak tak cikcut pun malam ni. Balik hotel tulis sedikit pengalaman dan kisah mak semalaman di Kay El dan Taman AST sebelum tidur.

First Time Experience


Belum pernah buat lagi tapi 13 September 2006 adalah pengalaman pertama. Mak pakai bodystocking dan di luar pakaian lelaki . And then mak keluar jalan-jalan kat bandar Seremban. Pic sebelah ni masa siap nak keluar. Tulah bodystocking yang mak pakai.

Monday, September 11, 2006

Sex Quote

Leona Lo -Transeksual

Cerita tentang 'gadis' ini mak baca dalam ruangan weekend di The Star di bawah tajuk 'Becoming a women'. Namanya Leona Lo. Leona sebenarnya dilahirkan sebagai seorang lelaki. Jantanzzzz uols, tetapi kemudiannya jadi transexual dan hidup sebagai seorang wanita sepenuhnya.

Leona seorang yang berjaya dalam hidup walaupun berhadapan dengan dilemma gendernya. Kini Leona berusia 31 dan merupakan seorang wanita profesional. Dia memperolehi ijazah sarjana dari UK pada usia 26 tahun dan dua tahun selepas itu menerbitkan buku pertamanya. Kini Leona memilikki sebuah firma perunding perhubungan awam.

Kisah Leona ini adalah merupakan satu kisah kejayaan seorang transeksual. Ini kerana Leona telah menjalani pembedahan untuk menukar jantina dari seorang lelaki kepada seorang wanita. Sama seperti pondz, fonenz, bapokz dan macam-macam gelaran itu lagi, Leona juga berhadapan dengan tentangan keluarganya. Ibu bapanya menentang keinginan Leona sehingga mendapatkan khidmat bomoh dan dukun untuk mengembalikannya ke dalam keadaan asal. Tetapi dua tahun selepas itu, ibu-bapanya mengalah dan terpaksa menerima kehendak anak muda ini.

Mengikut Leona, dia mula mempunyai keinginan untuk menjadi seorang wanita selepas mengambil bahagian dalam sebuah pementasa di sekolahnya pada usia 15 tahun. Dalam persembahan itu dia diberikan peranan sebagai seorang gadis memandangkan gerak-gerinya dan suaranya yang kefonenan itu. Kesan daripada pementasan itu telah merubah jiwanya apabila rakan sekolahnya mula mengejek apabila mendapat tahu watak Gong Li adalah sebenarnya seorang lelaki dan lelaki itu ialah Leonard. Dia mula diejek dan dicemuh oleh rakan-rakan sehingga dia berusaha untuk membunuh diri tetapi gagal. Detik itulah menukar dirinya dari seorang lelaki kepada seorang transeksual.

Sunday, September 10, 2006

Mengenali Ciknek


Bahan ini diambil dari sebuah blog dalam myspace. Tak ingat siapa punya blog tatau. Kepada pemilik blog itu, mek berikan penghargaan kerana ada blog ini.

Kenali Zakar Lelaki

Apakah bahagian-bahagian yang terdapat pada zakar lelaki?

Di sebatang zakar lelaki ada beberapa struktur kuasa yang memberangsangkan lelaki apabila disentuh dan ianya juga akan memberikan keseronokan dan nikmat yang dapat dirasakan oleh wanita. Antara bahagian yang terdapat di zakar lelaki ialah buah zakar, batang zakar, takuk zakar, kepala zakar, biji zakar, lubang zakar gigi zakar, ekor pari dan urethra.

Buah zakar berfungsi sebagai tempat menyimpan air mani dan ia amat sensitif apabila tersentuh dengan benda keras dan kasar. Sebab itu andainya anda menyentuh dengan benda keras atau kuat kepada buah zakar suami anda, suami anda akan berkata sakit. Maka di bahagian ini, jika anda berminat membelainya, berhati-hatilah dan berikan sentuhan yang lembut dan ianya pasti menyeronokkan suami anda.


Batang zakar adalah -berfungsi untuk mengeras dan panjang daripada ukuran biasa pada keadaan lelaki itu tidak mempunyai nafsu sahwatnya. la akan mula menegang apabila seseorang lelaki itu mencapai sahwatnya. Jika saiz zakar pada peringkat seseorang lelaki itu belum datang kemuncak sahwatnya adalah kecil dan pendek serta kelihatan lembik. Apabila seseorang lelaki itu mula datang sahwatnya, saiz zakar akan mula membesar dan menegang panjang.

Jika saiz pada kendur dari 3 inci, zakar ini boleh membesar dan memanjang sehingga 6 inci. Jika saiz zakar semasa kecilnya ukuran lilitnya kurang dari 2.5 inci, maka apabila membesar saiznya akan membesar 5 inci. Kepadatan mula dilihat apabila zakar cukup tegang dan keras. Kedudukan zakar akan menegak hingga 45 darjah dari paras pusat. Sewaktu inilah kesesuaian untuk zakar menyusuk kedalam kemaluan perempuan boleh dilakukan. Zakar yang lembik tidak boleh menyusuk masuk kedalam kemaluan perempuan. Jika anda selidiki secara terperinci, anda akan dapat melihat batang zakar akan bergegar dan ini berlaku sewaktu zakar didalam kemaluan Ianya menghasilkan kepuasan seksual apabila zakar bergegar di dalam kemaluan anda. Belailah batang zakar ini dan anda akan merasakan kehangatan yang amat menyeronokkan.

Fungsinya adalah terlalu sedikit sewaktu di dalam kemaluan berbanding dengan batang zakar yang memanjangkan geselan apabila dilakukan sorong tarik sewaktu bersetubuh. Takuk zakar berada dihujung zakar yang kelihatan seperti lekuk. Lekukan ini adalah terjadi kerana hujung kepala zakar agak menguncup sedikit iaitu lebih kecil daripada batang zakar. Lekukan ini terbentuk bagi memudahkan zakar nenyusuk masuk kedalam kemaluan perempuan.

Kepala zakar adalah penting bagi lelaki khususnya. la boleh membesar lebih daripada-batang zakar. la akan membesar sewaktu menyusuk masuk kedalam lubang dan membesar sewaktu menarik zakar keluar dari kemaluan. Apabila kepala zakar membesar, anda akan terasa seperti sesuatu benda sedang membesar di dalam kemaluan anda dan lebih menyeronokan. lanya berfungsi secara langsung untuk membentuk gigi zakar lebih kembang dan apabila zakar ditarik sorong ia seperti menarik dinding lubang kemaluan anda dan anda pasti lebih seronok dengan geselan ini. Lelaki amat gemar jika perempuan menggigit lembut dan menghisap kepala zakamya kerana di sini ada keseronokkan yang luar biasa bagi lelaki dan fungsinya samalah dengan biji kelentit perempuan.

Biji zakar tidak begitu berfungsi untuk memberikan kepuasan kepada lelaki dan ianya terletak seperti biji kelentit dan tidak mudah dilihat dengan mata kecuali anda menyentuhnya. Terdapat sedikit bonjol kecil pada hujung kepala zakar apabila anda sentuh.

Lubang zakar berfungsi untuk mengeluarkan air kencing dan pancutan air mani. Ianya seperti lubang air kencing perempuan. Seperti kita ketahui perempuan mempunyai dua lubang pada kemaluannya iaitu lubang untuk persetubuhan dan lubang untuk membuang air kecil.

Gigi zakar adalah tempat yang paling penting. Gigi zakar ini memberikan keseronokkan kepada setiap gesel di dalam lubang kemaluan anda. Lelaki juga akan merasakan seronok. Tidak semua zakar lelaki kelihatan gigi zakarnya banyak atau besar. Beruntunglah jika anda mendapat zakar suami yang mempunyai gigi zakar yang banyak dan besar. Kepuasan anda akan lebih tercapai dengan cepat.

Ekor pari terbentuk pada sepanjang batang zakar yang berfungsi sebagai tempat pengaliran air mani daripada buah zakar. Ekor pari ini amat sensitif dan seronok bagi lelaki apabila geselan sewaktu melakukan sorong tarik di dalam kemaluan anda. la juga memberikan keseronokan yang luar biasa sepanjang melakukan sorong |tarik bagi perempuan. Apabila pancutan air mani berlaku, ekor pari akan membesar dan menyendatkan lagi lubang kemaluan anda sehingga keperingkat kemuncak. Disinilah lelaki amat seronok jika anda bermain dengan zakar suami anda, sama ada membelainya, mengolomnya atau melakukan jilatan dengan lidah anda. Lakukan teknik ini sewaktu anda tidak mampu memberikan kepuasan seks melalui kemaluan anda misalnya sewaktu anda di datangi haid.

Saturday, September 09, 2006

Thursday, September 07, 2006

Antara Pic Seksi Awal


Pic ni diambil dalam tahun 80an semasa mak masih lagi tinggal di Kedah. Tengok badan mak, kurus melidi. Ni ambil dalam bilik tidur mak. Kain jarang tu sebenarnya tudung wifey mak.See-through gitu.











Pic sebelah adalah merupakan antara pic pertama yang mak ambil setelah mula serius dengan crossdressing. Rasanya pic ni diambil masa kat Seri Malaysia Johor Bharu. Semua pakaian yang mak pakai itu adalah milik wife. Sarung tangan tu mak beli rasanya dalam tahun 80an semasa pergi ke Ipoh. Panties tu beli kat Golok

Wednesday, September 06, 2006

Facial

Dah about a month mek tak dressing. Last dress tu masa kat Melaka in July. Gian juga nak dress ni. Tapi yang tak bestnye pakaian yang itu-itu juga. Kalaulah ada member yang juga CD dapatlah bertukar-tukar dress. Nak rasa juga fesyen-fesyen yang pelbagai tu.

Dulu ingat nak jumpa G di Kedah tu, Tapi masa tak mengizinkan. Masa nak jumpa G teringin nak suruh dia mekapkan dan dress and then snappy-snappy. Takpela. Lain kali kalau ada kesempatan jumpa boleh buat.

Dengan Lea pun dah berbulan-bulan tak jumpa. Last jumpa dia kat rumah dia di Wangsa Maju. Senang sebab dia tinggal sorang. Masa jumpa dia dulu mek dapat rasakan nikmatnya kena facial. Tulah first time kena facial. Teringin tu lama dah tapi tak ada peluang. Maklumlah bukan semua orang suka buat macam tu.

Sampai saja, Lea menyambut mek di pintu. Rasanya malam tu Lea pakai long dress hitam. Macam biasa mek masuk dan duduk di sofa. Lea pun datang dan duduk kat mek. Mmmm, mek pun peluk dan mainkan teteknya tu. Taklah besar. Masih macam tetek lelaki lagi. Macam tetek mek juga. Maklumlah Lea tu just a crossdresser. So taklah macam cik pondzzzz tu.

Then we ols kissing-kissing and naikkan api berahi. Lea ajak mek masuk bilik and of coursela tak menolak. Lagipun kedatangan mek pun tuntuk tujuan itu. Masuk dalam bilik terus strip. Mek strip naked, Lea pun strip naked. Dah sama-sama naked gitu. We ols terus berbelukan and kissing-kissing lagi. Bergelut di atas katil. Sekejap mek di bawah sekejap Lea di bawah. Romantic gitu.

After that we ols goo deeper. We ols dok dalam posisi 69. Mek cikdut ciknek Lea dan Lea cikdut mek punya. Sorry ya uols. Mek tak main belakang. So Lea pun faham mek tak buat macam tu. So we ols juzzz menikmati aiskrim yang tak sejuk itu. Lea punya mmg lebih besar dari ciknek mek. Mek pun suka gitu kalau dapat ciknek besar. Macam G punya juga, tau.

Sucking-sucking gitu then mek memberanikan diri minta Lea bagi facial. Lea bersetuju lalu dia pun melangkah dan duduk di atas dada mek sambil cikcapkan ciknek dia. Mek fokus saja pada ciknek dia yang menghala ke muka mek itu. And then, crittttttt...crittt..critt...Lea lepaskan bertaburan atas muka mek. Mmmmm. first time kena macam tu.

And then we ols mandi bersama kat kamar mandi yang ala-ala dalam spa gitu. Pandai Lea hiaskan. Lantai batu dan suasananya aduh, menarik sekali. We ols pun mandi naked bersama. Lea sabunkan tubuh mek dan lepas tu, mek pula sabunkan tubuh Lea. Best gitu. Seksi sekali.

Ntah bila pula dapat buat begitu lagi dengan Lea.

Ada satu ketika tu mek chatting-chatting dengan Lea guna Yahoo Messenger. And then mek introduce seorang lagi crossdresser. Pas tu janji nak jumpa and play 3some. Mek, Lea dan cali-cali. Buat date tapi lepas tu bila tiba hari yang dijanjikan, cali-cali kata dia tak dapat hadir. Mek pun hilang mood dan tak jadi nak jumpa Lea hari tu.

Saturday, September 02, 2006

Jumheboh Lagi di Bukit Jalil


Jumheboh!!!!!!!. 2-3 September 2006 karnival jumheboh datang lagi. Sure heboh punya. Macam dulu-dulu tu juga. Orang Melayu ni kalau dengan pesta-pestaan, pasti tak melepas. Tu yang hairannya. Bangsa lain selain seperti Cina,India dsb. boleh dikira dengan jari. Mana depa pi pun tatau. Orang Melayu saja yang suka dengan pesta-pestaan ni? Hairan tak? Setiap kali ada pesta apa saja pastinya yang kalut dan sibuk orang Melayu saja.

Friday, September 01, 2006

Aku dan Myspace

Aku join myspace secara kebetulan selepas nampak members sedang melayari laman tersebut di pejabat. So balik rumah try masuk dan terus register myself. Sampailah harini masih jadi members. Sehingga 31 Ogos 2006, sudah ada 832 friends dalam list. Ramai gak myspacian's jantanzzz yang nak add sebagai friends. Tak kisahlah nak add. Lagi pun masuk memang nak cari friends. Tapi tak kurang juga yang nak lebih dari itu. To the point nak ajak seks. Ishhhh.... ada pula orang macam aku nak diajak main seks. Geli hati juga. Maybe bila tengok piccy aku tanpa kepala yang seksi itu membuatkan depa tertarik. Aku ni juzzz a crossdresser, bukannya maknyah. Depa ingat aku maknyah kot.

Dalam myspace juga aku dapat berkenalan dengan G, tu yang nombor dua dalam "Top Friends". Tapi aku lebih kerap bertukar message dengan M. Juzzzz belum pernah berjumpa lagi. Entahlah bila masanya dapat jumpa dengan M tu. Aku close dengan M (kat mysapace la) kerana dia memahami fetish aku. Aku telah mendedahkan diriku kepadanya kerana dia telah memberikan aku keselesaan sama ada melalui message atau sewaktu berbual dalam telefon.

Bukan senang nak dapat friend wanita yang memahami keinginan lelaki seperti aku. Lelaki yang suka crossdressing.

Now nampaknya aku mendapat seorang lagi kenalan wanita yang aku rasa memahami fetish aku. Aku telah terangkan tentang yang aku minat crossdressing dan nampaknya dia open terhadap apa yang aku dedahkan itu.