Saturday, April 05, 2008

Nak Potong Dicky?

Telah dilaporkan di akhbar di Thailand bahawa semakin ramai kanak-kanak kini menjalani pembedahan kecil untuk mengembiri iaitu membuang buah zakar sebagai langkah awal menjadikan dirinya maknyah apabila dewasa nanti. Ia membmbangkan pihak berkuasa Thailand sehingga didesak mengadakan undang-undang untuk menghalang kanak-kanak menjalani pembedahan tersebut.

Di bawa ni pula satu message yang dimuatkan dalam Yahoo Group yang mak jadi member. Posting dibuat oleh seorang crossdresser juga. Ia merupakan nasihat untuk uols yang ada cita-cita nak buang cik dicky tu dan hidup 24 jam sebagai pompuan.

Dear Sg Gurls,



Please stay calms and take it easy. It is story of children who eager
to do sex change with immorality doctor. Their parents up set and
proposal to Thai government to pass the law protect their children. The
price 125$ or 4000 bath is just cut your trouser snake then you have to
waiting for SRS cost 100,000 bath later. I suggest you if you would
like to do SRS you have to think it carefully there are many factors.
Are you sure that you would like to live as a woman 24 hr? Have you
ever known the life of woman and tried before? Do you know the side
effect if you less male hormone? Some one when the reach the star then
they will know it is just a strange land if you would like to come back
to your male world again sorry it is hard to do. Please consider it.



Regard,

Kate.

Wednesday, February 06, 2008

Masa Melawat Website Becky

Becky's website ada membincangkan tentang sebuah buku untuk mereka yang ingin menjadi transvestite. Ini gambar muka hadapan buku tersebut yang mak download daei laman webnya.
Sewaktu melawat laman web itu mak juga memohon semula Tranny Licence mak. Lihat pada sidebar.

Kalau uols nak tahu sama ada uols transvestite atau tidak cubalah ambik kuiz ini.

Wednesday, January 23, 2008

Yahoo Group crossdresshouse

Mak dah lama gak daftar diri dengan satu crossdress group yang diusahakan oleh cd dari Indonesia. So kalau uols yang berminat nak jadi member kat sana joinlah. Tapi kena dapat approval moderator dulu kerana group ni bukan open group.

Mak Dapat Lesen Tranny

Hari ini masa mak sedang surf group Yahoo crossdressnus yang mak jadi member, mak terjumpa satu laman web nih yang mengeluarkan lesen untuk uols menjadi tranny.

Lesen ini memberikan mak : This licence hereby warrants and permits the carrier to be as girly as possible in any public or private location including but not limited to pubs, social clubs, prisons, hospitals, oil rigs and garden centres.

So if uols nak jadi certified tranny bolehlah memohon lesen. Takder bayaran dikenakan.
Peringatan untuk uols. Malangnya lesen ni tak sah digunakan di Malaysia. Ahaksssssss..... so kalau uols transformed into tranny dan go clubbing and then pihak Jabatan Agama tahan uols, no way boleh lepas. Tanggung sendiri la uols.

Wednesday, January 16, 2008

Gathering Blogger Nyah?

dah lama gak mak tak dress-up. maklumlah mak tak gi putstation. kat rumah memang tak berpeluang langsung untuk dressing sebab wife mak full time housewife. Bila tak dress memang terasa gian juga. Last mak dress ialah sewaktu di Kuching, Sarawak semasa mak beli lingerie celoreng itiew. So, tak adala apa-apa yang mak nak taulis tentang perkembangan diri mak.

hari tu ada mak attend satu bloggers gathering kat The Garden di midvalley. Ramai gak bloggers yang attend and mostly Chinese bloggers. Masa mak duduk kat gathering itiew, mak terpikir juga bila agaknya shemale bloggers akan buat gathering untuk berkenal-kenal antara satu sama lain. Memang ramai bloggers yang tulis kisah tentang dunia maknyah, crossdressing, gays dan seangkatan dengannya. Maybe satu harap bloggers macam kita ni boleh buat satu gathering seperti itiew.

dalam gathering yang mak attend itiew, mak ada juga menang dua tiket untuk tengok preview filem Cloverfield. Preview itu malam ini 16 Jan 08 di Cathay Cineplex Damansara. Mak dapat dua tiket and mak cadang nak bawa wife mak untuk menonton. Dah lama mak tak masuk panggung tau.


Sunday, January 13, 2008

Kuiz Tentang Diri Mak

Ni kuiz yang mak cuba kat one of the quix pages. So inilah stail panties yang mak suker.....

What Underwear Best Suits You?
G-STRING
G-STRING
YOU ARE SEXY AND DRESS SEXY!!!! AND LOVE TO PARTY!!! YOU HAVE AN OUTGOING PERSONALITY AND TONS OF FRIENDZ

Take the quiz!
myYearbook.com

Ni pula kuiz kedua. Hmmm.... mak boleh tahan lama tu saje..... Huuuu.....
How Long Can You Last In Bed?
Between 15 and 30 minutes
Between 15 and 30 minutes
Shorter but excitement filled. The more excitement in a shorter amount of time and the more intense it is. You tease and please and keep your partner satisfied at all times. There isn't any time for dullness when you're going at it so it stays passionate. There isn't as much experimental time either so you have new things to try every occasion you do it.

Take the quiz!
myYearbook.com