Friday, December 29, 2006

Selamat Hari Raya Aidil Adha dan Tahun Baru

Mak ucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidil Adha kepada semua umat Islam dan Selamat Tahun Baru kepada semua yang membaca blog mak ini.

Sunday, December 24, 2006

Membesarkan Payudara

Tidak kurang juga maknyah yang ingin melihat buah dada masing-masing menonjol agar bentuk fizikal feminim nampak lebih jelas. Saiznya sudah pasti berbeza. Untuk membolehkan buah dada itu kelihatan ada yang mengambil hormon dan tidak kurang juga yang melakukan plastik surgery. Hari ini mak baca dalam Berita Harian (online) bertajuk Cantik Palsu. Dalam rencana yang mengisahkan tentang plastic surgery itu ada juga maklumat ringkas tentang buah dada nie.
Uols boleh baca rencana sepenuhnya di sini

Di bawah merupakan maklumat tentang pembedahan buah dada yang mak petik dari rencana tersebut.

INFO: Saline Breast Implants

  • Penanaman payudara saline (saline breast implant) adalah satu-satunya jenis breast implant di Amerika Syarikat yang mendapat kelulusan Food and Drug Administration (FDA). Ia didatangkan dengan pelbagai bentuk, saiz dan tekstur, tetapi secara asasnya ia berkongsi komposisi yang sama, silikon yang mengandungi cecair campuran pepejal larut.

    Saline Breast Implants semakin popular selepas FDA mengharamkan penanaman silikon (silicone implants). Tidak seperti penananam silikon, jika penanaman saline itu pecah, tubuh dengan mudah menyerapnya.

    Silicone Breast Implants

  • Penanaman silikon menjadi kontroversi sejak bertahun-tahun lamanya. Pada 1992, FDA mengharamkan penggunaannya dalam pembedahan kosmetik berdasarkan kemungkinan komplikasi terjadi jika jel silikon bocor ke dalam bahagian lain tubuh. Sejak itu ia digantikan dengan penanaman payu dara saline sehinggalah selepas kajian dibuat, baru-baru ini, FDA menarik balik larangan penggunaan silikon dalam pembedahan kosmetik.

    Soybean Breast Implants

  • Penanaman payu dara berasaskan kacang soya tidak diluluskan FDA bagi penggunaan di Amerika walaupun ia sudah melalui pelbagai peringkat kajian. Kajian itu dikatakan bersaiz kecil dan hanya sedikit saja wanita yang menjadi responden. Bagaimanapun, ia sangat popular di Eropah dan Kanada.

    Ia dibangunkan pada 1980 sebagai cubaan saintis Amerika Syarikat untuk membangunkan teknik pembedahan kosmetik yang lebih selamat dan realistik.
  • Asian Transexual

    Sejak beberapa hari lalu mak telah melawat satu laman web yang diberikan oleh seorang rakan chatter dalam Yahoo Messenger. Chatter tersebut dari Singapura memang telah beberapa kali chat dengan mak. Chatter friend mak itu gunakan ID luvurpanty seorang lelaki berusia 30an. Dia peminat panties. Semasa chat we ols berbincang tentang maknyah and dia kata pada masa itu dia juga sedang chat dengan GFnya dari Filipina yang juga maknyah atau ladyboy. Hmmmm, ladyboy Filipina, pasti cantiq gitu. So mak tanya macam mana dia jumpa gf Pinoynya itiew. Dia pun beritahu yang dia jumpa dalam Asiants.com. Mak pun URL lamanweb itiew www.asiants.com.

    Mulanya mak keciwa juga kerana nampaknya macam kena bayar subscription. Mak bagi tahu kawan chatters mak itu dan dia kata masuk ruangan Forum. Yang itiew FREE. So mak masuklah and then mak found out that mak memang sudah register untuk jadi member kat forum itiew long time ago. So mak log in dan memang forum itu berkaitan dengan transexual dan ditumpukan kepada Ladyboys (LB) kat Thailand.

    Tak sangka mak jadi addicted dengan laman itiew. Apa tidaknya terdapat ratusan gambar LB yang cantiq-cantiq dan seksi. They ols post gambar-gambar LB dalam berbagai pos and the best thing itiew, naked showing their marvelluous dicky. Mak jealous juga tengaok dicky they ols yang lebih besar dari dicky mak. Dahlah tu, bila erect, nampak lebih hebat dari erection mak. Kalau lelaki yang selalu hina those maknyah and bapoks mengatakan dicky mereka lembik dan kecik, tengoklah LB Thailand itiew. Pasti kalau kena ciktut, senak jadinya. Ternampat bahan-bahan yang bakal dibuang melalui lubang belakang itiew. Ahakksssssss........ P.S, mak tak operate kilang kunyit tauuuuuuu........

    And then masa yang sama mak juga termelawat satu lagi Forum yang juga mak telah register untuk jadi member-SgBra Forum (blog sebelum ini). forum itiew ialah untuk lelaki yang minat dengan bra. Macammak ni lah...auwwwwwww. There uols boleh tengok gambar-gambar (rasanya gambar curi) bra-bra dan panties yang sedang ampai-ampai dekat sidaian. Macam-macam kaler, saiz dan fesyen.

    Monday, December 18, 2006

    Join SG Bra Forum

    Harini mak join satu bra forum SG Bra Forum. forum itu membincangkan tentang bra. Eh, kan mak minat bra kan? Tentulah mak suka dengan forum macam itiew. Mak pun ada buat satu posting di bawah topik crossdresser. Tak tahulah moderator forum itu akan terima atau tidak. Harap-harap terimalah. So uols yang minat nak bincang tentang bra, joinlah. bukannya kena apa-apa bayaran.

    Its My Birthday 18 Dec 2006

    Today mak dah menjadi another year older.

    Saturday, December 16, 2006

    Jessie Dari M ke F

    Uols masih ingat tak kisah seorang lelaki yang telah menukar jantinanya dan kemudian berkahwin dengan kekasihnya di sebuah gereja di Sarawak? Tentu masih ingat kan? Kini beliau sudah menjadi seorang penagawati. Mak ada juga tengok satu poster iklan produk yang diceburinya. Nampaknya beliau akan menjadi contoh seorang transgendered yang berjaya satu hari nanti.

    Tuesday, December 12, 2006

    Mak beli Handphone Baru

    I bought a new handphone on the 10th December to repalce my secondhand Sony Erriccson. Not sure, but I think its my 6th handphone. The first was a smartphone which I bought in 1995 when I first move to Kuasla Lumpur. It can be used at specified the zone system provided by Telekom Malaysia and I can just make calls only. Then I bought my first Motorola. It was a bulky handset and uses it for a few months before changing to a Nokia (don't know the model). Again after that I uses another Nokia (can't remember the model too). Only then I changed to Nokia 3310 (polularly known as tiga tiga sekupang). I think thats the most durable phone.

    When I had some problem with my 3310 and bought a seconh hand Sony Erriccson T610. Thats the first phone with MMS function. Then this is my latest buy the Motorola L6. Actually I buy this as a rememberance of my birthday on the 18th of December.

    Nafsu Mak

    Selepas balik dari Sandakan, malam itu mak rasa ghairah sekali terhadap wifey mak. Maklumlah dah lama tak bersama dengannya. Mak pun rasanya dah dua minggu tak melanchssss dan panchssss. So nafsu memang agak high juga. Lagipun sejak mak habiskan dua botol ubat tradisional untuk menguatkan "urat kasar lelaki" mak itu, mak rasa dicky mak agak aktif. Bangun pagi selalu juga dicky mak itu terpacak. So macam selalunya sambil terus baring-baring, mak belai dicky mak itu dengan mesra.

    Malam itu mak ajak wifey mak masuk tidur tetapi yang spoil program mak, anak mak yang berusia 7 tahun itu. Dia pun tidur dengan we ols juga. Dalam mak bernafsu itu, mak berharap sesangat anak we ols itu tidur. Mak tahu wifey mak pun dah teringin juga. So wifey mak tu mengalakkan anak we ols tu tidur and last dia lena juga.

    Selepas itiew, wife mak belai mak punya dicky itiew. Memang dah cukup the very hard la time itiew. Wifey mak pun hairan sebab dicky itu sooo hard. Dah lama juga tak rasa tangan wifey mak menyentuh dicky mak itiew. Masa wifey mak belai dicky mak, tangan mak pun fondle juga titty dia. Biasalah uols. Kawasan boob wanita adalah antara erogenuous zone selain around the pussy, cuping telinga, tengkok dan inside the paha. Uols kenalah baca tentang erogenuous zones wanita and lelaki. Kan ada antara uols yang melayan lelaki juga. Auwwww. And then wifey mak mula kolom dicky mak. Sedapnye. Perlahan-lahan mak rasa dicky mak tenggelam dalam molot wifey dan mak bayangkan dia deep throat mak. Mak dapat rasakan dia sedang mencuba ke arah itiew. Sambil dia kolom itiew, tangan mak pun busy juga. Mak rasa tak adil kalau dia seorang saja yang layan mak. So mak bagi isyarat untuk dia pusingkan tubuhnya and serahkan pussy dia kat mak. We ols 69lah uols. Mak pun memang minat untuk kiss that bibir kat bawah itiew. Bibir yang tek pernah pakai lipstick. Hmmmm. Pakai lipstick pun sapa nak tengok, kan? Ahakkkssssss..


    Suddenly, wifey mak turun from de bed. Dia ambil lube dari dalam laci dan sapukan pada kawasan cik pussnya. Memang mak ada simpan lube Durex itiew dalam laci sebelah katil bersama-sama dengan toys mak. Dulu mak just beli KY Jelly saja. So now dah kira upgrade sikitla. Maybe sometime mak nak beli juga yang ada flavour gitu. Mahallah sikit. So hari itu uols, mak pun tunaikan tanggungjawab mak sebagai hubby.


    Saturday, December 09, 2006

    Not updating

    Rupa-rupanya dah lama mak tak update blog mak ni. Tatau pula mengapa tiba-tiba mak macam kehilangan idea pula. Sometimes begitulah, kekeringan idea dan malas rasa nak menulis. So, buat uols yang melawat blog mak ni, minta maaflah ye.

    Nah, untuk hiburan uols. Mak download pic dari one of the profle kat dalam myspace. Mak pun tatau siapa punya profile.

    Tapi mak bukanlah nak jadi sampai macam nie. Mak just a crossdresser saja bukan nak jadi transexual atau transvestite.

    Wednesday, November 29, 2006

    Apa Buat Bangun Awal Pagi?

    Dah dua pagi mak bangun awal. Lebih kurang jam 5 pagi. Selalunya susah juga mak nak bangun awal- awal ni. Tapi yang seronoknya masa mak bangun tu cikdicky mak terpacak. Dah lama tak rasa macam tu. Tataulah...mungkin kesan ubat akar kayu yang mak beli masa kat Langkawi dulu. Biasanya kalau cikdicky bangun pagi disebabkan terasa nak terkencing, tapi mak tak rasa macam tu.

    Mak tengok wifey mak masih nyenyak tidur, so mak tak nak ganggu dia. Mak keluar dari bilik dan switch on laptop. So, mak sur internet sehingga subuh. Mak log in kat MIRC dan chat dalam channel nyah dan veteran. Tulah dua channel kegemaran mak.

    Sunday, November 26, 2006

    How To Remove Love bites

    Kali ni mak post one article yang mak ambil dari satu blog lain iaitu mykakis

    http://www.mykakis.net/mykakis/2006/11/24/melayu-bogel-rempit-remaja/#more-158

    Ok, i give you a few simple method:

    1) Apply an icepack to the hickey. Do this as soon as possible after receiving the hickey. You can wrap some ice in a towel, use a pre-frozen ice pack, or put a spoon in the freezer for a few minutes. Gently hold the cold compress to the skin for several minutes (up to 20 minutes, if it doesn’t feel too uncomfortable), remove the compress for several minutes, and then apply it again…

    2) Conceal the hickey with makeup. The most effective makeup will be the green-tinted concealer, as it is designed to negate red skin tones. Apply a foundation that’s a little lighter than your skin tone. Apply it directly on the hickey and all around it so it doesn’t look obvious that you’re trying to conceal something. You can try an eyeshadow that’s lighter than your skin tone if you don’t have a concealer.

    3) Put a spoon in the freezer for a few minutes. Apply pressure and slide the spoon along the hickey. The pressure and coldness help disperse the blood that has formed. You will need to repeat freezing, if the spoon starts getting warm it does not work. You will also need to use quite a bit of pressure with the spoon but you will see results over a few minutes of doing this.

    Tuesday, November 21, 2006

    Metrosexual man


    Lelaki bagaimana dikatakan metrosexual man?
    Hmmm....mak terbaca maklumat ini dalam satu blog yang mak jumpa di Adultfriendfinder

    The metrosexual man is defined as a straight guy who exhibits the taste and exudes the panache of homosexuals. He, who wouldn’t cringe at being found in the intimate feminine aisle of the grocery… someone in touched with his female psyche. The other night I went out with a former officemate. He has asked me out several times before but I’ve always had this rule against dating co-workers and well, I had a boyfriend then. And significantly, the truth is he doesn’t move me at all. I find him too smooth and urbane... you know, someone you may want to show off as a date but someone whom you wouldn’t have a good time with. But he’s bespectacled so I figured him for the cerebral, academic type. I think I may have a Clark Kent Complex… I really find guys wearing glasses sexy. So I finally went out with him thinking that we could have a stimulating intellectual discourse if nothing else. Actually, I really just ran out of excuses not to see him. I should have stayed home and had a nail polish party with my girl friends! I ended up having one with the guy. It started with his question about my elbows (What do you do to keep them soft, smooth and… not dark? Uhh… aren’t elbows supposed to be wrinkly and all?). I’ve never really given my elbows a second thought… apparently this guy rubs his with lemons. Henceforth, I couldn’t edge a word in. He droned on and on. Well, it should have been a prolific evening actually. Come to think of it, if it were one of my girl or gay friends doling out the beauty secrets, I would have reveled in them. I just felt disoriented… apparently every straight guy I’ve been dating were retrosexuals to their toenails! I couldn’t imagine my ex soaking his feet in warm water with dissolved salt and baking soda to keep them soft. Or rubbing his teeth with a baking soda con agua oxygenada solution to keep them brightly gleaming. He even taught me how to count calories over dessert (Do you know where those chocolate drips go to in your body?). I’ve always wished that my ex’s had been more in touched with their feminine side but even then… I didn’t want them to turn into one of my girl friends either.

    Sunday, November 19, 2006

    Dicky Mak Lately

    Sejak beberapa pagi ni mak rasa dicky mak mencanak saja waktu bangun pagi. Mak rasa lama dah tak jadi macam tu. Sometimes tu bila menahan kencing dicky tu biasanya mencakak. Tapi yang dua tiga pagi lepas, tak pula terasa nak kencing. Kalau masa muda-muda dulu memang biasalah bangun pagi sudah menyanyi negaraku. Tak tahulah.... adakah kesan mak makan ubat tradisional. Baru dua botol mak makan. Hmmm......

    Saiz Bra

    Mak dapat rajah ni dari sebuah blog and rasanya elok share dengan uols. Hmmmm. Mak punya A saja. Ahaksssssss

    Mengurut di Klang

    17 November 2006
    Selepas sembahyang Jumaat di Masjid Sultan Abdul Aziz Zalahuddin Shah di Shah Alam, mak terus pergi ke Klang. Niat mak nak pergi mengurut . Mak dah call and tanya what servis yang ada. So mak dah dapat rate dia. Urut seluruh badan RM 50 dan jika nak urut bathin RM 80 all together. Tu untuk 1 hour. Kalau nak 2 hour RM 130.

    Mak memang dah lama teringin urut bathin tu. Apa lagi tukang urutnyanya pompuan u....Sebab tu mak terus pergi dan buat appointment pukul 3 petang. Mak pernah pergi tempat itu sometime ago tetapi cari tak jumpa. Rupa-rupanya pintu untuk naik ke atas terletak di bahagian belakang.

    So....apabila mak masuk ke dalam Hani Health therapy itiew, Hani sendiri yang menyambut mak. Tempat itu sebenarnya rumah dia sendiri yang diubahsuai untuk dijadikan salon kesihatan juga. So kira dia ni work from home la. Mak tengok Hani tu, kira ok la. Badan tidak terlalu gempal, tidak pula kurus. Pendek kata kalau jadi wife tu sedap juga dipeluk. Ishhhh, mengarut pula mak ni.

    Mak duduk di meja consultationnya dan dia terus berkomunikasi dengan mak. Macam doktor la gitu. Tanya pesakit nak dapatkan latar belakang penyakit dan kemudian barulah boleh bagi preskripsi untuk ubat. So Hani tanyalah mak, masalah yang mak hadapi. Mak pun beritahu yang mak datang nak mengurut sahaja termasuklah urut bathin (urut cikeneklah tu).

    Hani menerangkan kalau mak nak rawatan yang sepenuhnya mak kena ambil pakej. Kena datang mengurut sekurang-kurangnya 3 kali, then dia boleh bekalkan minyak urut, tangkal dan sebagainya. Mak sempo-sempoa dalam kepala mahu juga sampai empat lima ratus juga. Memanglah mahal, mana ada rawatan yang murah kalau nak puas hati. Tetapi memandangkan mak dah set dalam kepala yang mak just nak 1 hour massage, mak pun cakap mak nak 1 hour massage saja.

    So dia bawa mak masuk ke dalam bilik masaj. Ada meja masaj dan kelengkapan-kelengkapan untuk rawatan kesihatan dan kecantikan. Hani pun menyuruh mak tanggalkan pakaian dan pakai tuala yang dibekalkan. Mak pun ikut apa yang disuruhnya. Tapi bagi mak kalau dia tak suruh pakai tuala tu pun mak lagi suka. Tapi mak tak kisah semua itu. Takkan mak nak bangga pula berani bogel di hadapannya. Pompuan lagi. Mak kenalah tunjuk sopan mak itiew.

    So mak baring di atas masaj table dalam keadaan meniarap. Hani menyelak towel yang membalut tubuh mak dan hanya menutup kawasan punggung mak sahaja. Hani pun mulalah mengurut dan sambil menurut kami banyak berbual. Seperti biasa mengurut mesti mula dengan kaki. Mula sebelah kiri then sebelah kanan pula. Dari hujung kaki hingga pangkal paha.

    Selesai bahagian belakang, Hani menyuruh mak baring terlentang. Mak pun ikut saja. Tuala tadi masih lagi menutup bahagian tengah tubuh mak. hani pun mengurut kaki bahagian hadapan pula. Macam belakang dari hujung kaki sampai ke pangkal paha. Biasalah macam tu.

    Then the most dinanti-nantikan part. Iaitu mengurut bathin. Hani berulang kali mengatakan yang dia tak suka sangat nak buat urut bathi ni. Maklumlah dia wanita, dan nak urut cik dicky lelaki pula. Tetapi dia kena buat juga sebab customer nak service dia. Jadi nak cari makan dia kena buat juga.

    So masa nak urut cik dicky mak tu, Hani tutup dengan tuala "Good morning" Hani gunakan minyak urut. Mak tak tahu minyak apa, tapi katanya minyak itu mahal sikit. So dia mula mengurut cik dicky mak. Then masa dia urut batang dicky mak itu dia terpaksalah selak tuala kecil tu. Mak tengok dia mengalihkan pandangannya ke lain. Tak tengok tepat ke dicky mak itiew. Then pada satu ketika itiew mak hampir-hampir nak terpancccc. Mak tahan saja. Tapi sebelum itu dia ada bagi tahu juga kalau mak rasa nak terpanccc, lepaskan saja. Katanya biasala bagi lelaki terpanchssss masa dia geselkan kepala dicky itiew. Nasib baik sebelum mak terlepas, dia berhenti mengosok kepala dicky mak. Kalau tidak pasti mak terpanchsss juga. Ahhhh. lega. Lupa pula nak bagi tahu, masa dia mula-mula tengok dicky mak Hani ada beritahu yang mak kena trim sikit mak punya bulu itiew, tebal sangat, susah nak urut. Hmm. memang mak punya buku itiew tebalssss.


    Thursday, November 16, 2006

    Ciklat Wife

    Kalau semalam mak tulis blog pasal ciknek mak yang mencanak pagi-pagi, hari ini mak nak bagi tau yang mak ciklat pucee wife mak. Wife mak baring tengok TV. Mak pula dah siap untuk pergi kerja. So mak berguraulah dengan wife mak. Maklumlah dah beberapa hari tak dapat. So mak tolak kedua belah pahanya luas-luas lalu masuk ke celahnya. Dia tak pakai panties so senanglah mak ciklat dia. Semasa mak ciklat mak tahu dia dah mula mengeliat, tapi mak tak boleh teruskan sebab takut masa tengah dok khayal meratah pucee dia kat ruang tamu itu, anak mak bangun pula. Kantoi. So mak ciklat beberapa minit saja.

    Tuesday, November 14, 2006

    Pagi-pagi Lagi Dah Mencanak

    Pagi tadi mak bangun dan mendapati ciknek mak tegang mencanak. Dah lama mak tak tegang macam tu pagi-pagi. Tak macam masa dolu-dolu, tiap pagi bangun mencti ciknek tu terpacak saja. Maklumlah dah berusia ni dia pun tak larat nak bangun kerap-kerap.

    Tak tahu pasai apa pagi ni dia bangun pula. Mungkin dah lama tak main dengan wife kot. Last mak main dengan wife one morning lepas raya. Mak terjaga dan selepas sembahyang subuh, wife mak datang dan baring sebelah mak. Maklumlah anak yang bongsu tu pun tidur sekali dengan kami. Susahlah nak projek kan? Tapi yang last tu pun main cepat-cepat, takut anak terjaga.

    Masa jaga dua irang yang mak teringat- Lady M dan Lysa, Miri.

    Sunday, November 12, 2006

    Wild Seks

    Petang tadi dalam National Geographic mak tengok rencana “Wild Sex” Wow, mak suka wild sek, macam BDSM tu tapi tak lah sampai sakit-sakit. Mak suka yang kinky-kinky tu. Best sesangat. Heyy…..ni bukan wild sek yang mak suka itu, Yang ni mengisahkan hubungan seks di kalangan haiwan. Macam-macam haiwan ditunjukkan yang menceritakan tentang perangai dan sifat-sifat mereka bersenggama (nak guna bahawa sopan sikit- LOL)

    Satu……semua haiwan yang berkaki empat bersetubssss dari arah belakang. Pasti uols tahu itu posisi “doggie” Eh, kalau semua haiwan berkaki empat buat dalam posisi macam tu, mengapa pula anjing yang dapat nama? Hmmmmm…..macam lembu. Dia yang mengeluarkan susu selepas teteknya diperah / ramas sapi pula dapat namanya. Mak perah tetek isteri mak tak pula keluar susu banyak macam tu….Ahakssssss. Bila cakap pasal tetek, mak teringat satu joke yang menunjukkan beza lelaki dan pompuan. Uols tahu tak perempuan menyusu setakat 2 tahun sahaja tetapi lelaki menyusu sampai dewasa. Ahakssssss…..tak puas-puas menyusu. Termasuk mak lah…..Ahakssss.

    Dua....mink....tulah yang dia orang buat mink coat tu. Di kisahkan dalam rencana itu they ols bersetubssss sampai 8 jam. Aiyoooooo lapan jam !!!!!!!!!!!!!. Tahannya anu pakwe mink itiew. Tak melecet kah? Nak kena berguru dengan mink....apa dia makan sampai boleh tahan 8 jam. Mak dengan wife mak pun sometimes tak sampai satu jam dah terpanch.....

    Tiga....kelawar main atas pokok dalam keadaan tergantung. Hmmm..posisi apa nak kata ye?



    Saturday, November 11, 2006

    Sanggupkah?

    Gambar-gambar ni mak ambil dari salah satu website. Mak tak ingat dah nama dia. Just nak share dengan uols, sanggpkah uols buat begini terhadap uols punya harta pusaka tu?



    Macam-macam Kisah Pondan

    Macam-Macam: Pondan lebih berjaya kutip cukai pendapatan


    KOLKATA: Pihak berkuasa kutipan hasil dalam negeri Bihar, India mempunyai taktik tersendiri tetapi berkesan bagi memaksa peniaga membayar cukai pendapatan.


    Caranya - menggunakan khidmat sekumpulan pondan atau mak nyah lengkap mengenakan sari dan mekap tebal menemani pegawai hasil dalam operasi mengutip cukai.

    Bukan setakat mengetuk pintu kedai dan rumah pengelak cukai di sekitar ibu kota wilayah di Patna , tetapi kumpulan mak nyah itu akan turut menyanyi dan menari selain melaungkan nama peniaga terbabit bagi memalukan mereka.

    “Ada antara mereka yang segera membayar wang tunai dan tidak kurang pula yang menyerahkan cek. Terapi kejutan itu terbukti amat berkesan,” kata pegawai kanan Bihar, Atul Prasad.

    Kempen yang dilancarkan Rabu lalu berjaya menyaksikan kutipan 425,000 rupee (RM34,930) daripada peniaga ingkar dalam masa beberapa jam. – Reuters

    Miss World 2006

    Mak pun mengundi juga. sudah semesti mak pilih calon yang mak suka gitu. Nilah statistik selepas undi mak masuk. Seronok tengok kawan mak antara yang sedang leading tu.

    Tuesday, November 07, 2006

    Miss Trans

    Berita dari Malay Mail keluaran 4-5 November 2006

    Monday, November 06, 2006

    Susulan Malay Mail Bincang Isu Seks

    Malay Mail keluaran 4-5 Nov 2006 menyiarkan artikal "Lets Talk About Seks" Mak telah tulis tentang ini dalam blog yang lalu. Susulan reaksi tidak senang orang ramai Malay Mail telah membuat kenyataan mohon maaf.

    Berita muka depannya hari ini menyiarka kenyataan mohon maaf itu.
    THE chief executive offi cer of The New Straits Times Press (Malaysia) Berhad, Datuk Syed Faisal Albar, today apologised unreservedly to the readers of Weekend Mail and expressed deep regret for any distress that has been caused by the publication of its latest issue.


    “The articles were offensive and distasteful,” Syed Faisal said.


    Apa yang kita pelajari dari reaksi ini? Tanggapan mak, "Seks masih lagi satu tabu dalam masyarakat neagara kita". Namun mungkin pasai dibincang secara terbuka dalam akhbar yang boleh dibeli oleh sesiapa sahaja.

    Plaza Hang Tuah Mall

    Plaza lubuk ‘lelaki miang’

    Harian Metro melaporkan kawasan belakang Plaza Hang Tuah, berhampiran Sungai Melaka dan Kampung Morten adalah lokasi 'lelaki miang' mencari pondan dan pelacur untuk tujuan seks.

    Kawasan itu memang terkenal sebagai lubuk maknyah mencari makan. Dulu pernah juga tersiar dalam Edisi Siasat, NTV7 berkaitan kegiatan yang sama di kawasan itu.

    Mak pun selalu juga pergi area tu setiap kali berada di Melaka. Namun semikian belum pernah sekalipun mak melanggan maknyah di situ. Jus nak tengok depa saja. syok tengok depa pakai seksi. Tengok tetek depa yang segar bugar dan terekspos gitu.




    Saturday, November 04, 2006

    Lets Talk About Sex

    Malay Mail hari ini (4 Nov 2006) membincangkan tentang seks hasil daripada kajian yang dijalankan oleh Malay Mail sendiri. Pada muka hadapan tersebut juga diberikan amaran "THE CHEEKIEST ISSUE EVER".

    Seks adalah satu tabu di kalangan masyarakat negara kita. Ramai orang berasa malu dan segan untuk berbincang tentang seks sedankan ialah adalah sebahagian dari hidup manusia. Seks adalah permulaan hidup seseorang insan yang bermula daripada satu titis air mani hasil persengamaan antara suami isteri.

    Wednesday, November 01, 2006

    Dairy Di Miri

    31 Okt 06

    Mak bangun jam 7.00 pagi. Di sini jam tujuh sudah terlalu siang. Maklumlah satu jam lebih awal dari semenanjung.

    Mak call Sham, lembutboy yang pernah chat dengan mak.. Dia janji nak datang. So dia datang bilik abt jam 5.00 petang. Well, duduk sembang-sembang sekejap. Masa tu mak just pakai kain sarong saja. Maklumlah dah janji nak naked bersama. Mak sebenarnya ingat nak terus saja berada dalam keadaan nude gitu masa dia sampai, tapi takut pula dia segan. Atau manalah tahu yang datang mengetuk pintu itiew bukan Sham tetapi housekeeping…..auwwwww.

    Masa sembang-sembang, Sham tanya bila lagi nak naked. Mak cakap padanya, kita sama-samalah naked. And then we ols bangun and terus saja Sam peluk mak an cukcup seketika. Sham mula tanggalkan pakaiannya satu persaru dan when dia hanya tinggal boxer saja, mak tanggalkan kain mak. Terus saja mak naked gitu. Mak nampak ciknek dia sudah tegang dan membonjol di sebalik boxer hitamnya macam khemah sarkis. Mak turun mlutut sambil menanggalkan boxernya. Uuuuuu……cikneknya tegang dan melentik about 45 darjah ke atas. Besar tapi panjangnya mak rasa more than 6 inches. Memang saiz ciknek dia lebih besar dari ciknek mak. Masa mak belai ciknek dia yang tegang itiew, nampak precumnya dah keluar dan berkaca kat dia punya head itu. Wooooo, cepatnya dia bersedia. Mak terus belai cikneknya itiew and mak pun mulalah slurp-slurp kat balls dia yang berbulu. Oooooo…bulunya lebat. Lebih lebat dari mak punya. And then wols ke katil and mak terus serve dia sampai dia cikcut. Pekat juga. Everything is over dalam masa about 15 minutes.

    Sham mengaku yang dia memang cepat cikcut sebab selalu melanchssss. Katanya dia suka chat sambil dan webcam and melanchsssss masa berchatting itiewww.

    We ols duduk bersembang sambil menikmati sunset di Laut China Selatan. Mentara kelihatan merah kerana awan yang berjerubu. Masa tu Sham sudah pakai boxernya sementara mak masih lagi nude. A few topics yang berkaitan seks dan apabila Sham mengaku yang dia cepat cikcut disebabkan selalu melanchssssss, mak kata actually melanchssss itu sendiri boleh dijadikan terapi untuk mengawal ejaculation yang cepat. Mak pernah baca dalam majalah sexology terbitan US masa zaman muda dulu. Artikal itu mmberitahu yang masturbation boleh dijadikansebagai exercise untuk mengawal early ejaculation. Caranya ialah dengan start-stop training. One akan melakukan masturbation dan apabila hampir nak cikcut, tahan nafas dan grip the penis to hold back the ejaculation. Apabila seseorang masturbate dia sendiri tahu bila masa dia akan ejaculate. Oleh itu dia boleh kawal dirinya apabila hampir nak ejaculate semasa bersetubsssss dengan isteri.

    Mak pun kuat juga melanchsssss but apabila bersama dengan wife, mak boleh control ejaculation mak sehingga wife mak mencapai klimaks terlebih dahulu. Everytime bersetubsssss dengan dia, mak make sure dia akan climax sebelum mak sendiri release. Mak tak mahu dia keciwa bila bersetubsss dengan mak sebab tanggjungjawab mak untuk memuaskan bathinnya. Actually size does not matter, its how u use the penis on your spouse.

    How u use it on your spouse? Aaaaaa….’isteri kamu itu bagaikan ladang. Datangilah dia sebagaimana kamu hendak” Hmmm. Seorang isteri has 3 usable holes. Hikssssss… dia ada mouth, vagina dan asshole. Tapi for the purpose of sex juzzzz mouth dan vagina saja boleh digunakan. Walaupun ada juga men gunakan asshole sebagai alternatif kepada vagina, mak nasihatkan uols yang baca blog ini, janganlah. “Nabi tak mengaku umat.” Kankah umat yang berjubs itiew umat nabi Luth yang telah ditenggelamkan oleh Allah. Umat Nabi Muhammad ada etikanya ketika memuaskan isteri. So walaupun tubuh isteri sah untuk suaminya, dan boleh didatangi dalam apa cara sekalipun elakkan jubsssnya. Lubang itu EXIT only. Hikkksssssssss………….

    Satu lagi yang mak bincang dengan Sham untuk memberikan dia confident untuk kahwin (dia kata dia tak berminat dan tak arouse dengan wanita) apabila mak ceritakan a bit tentang anatomi cikneknya. Ciknek Sham melentik ke atas dan bentuk itu sesuai dengan vagina wanita. Apabila masuk ia dapat mengikut saluran vagina wanita. Bagi mak ia shapenya boleh jadi natural and perfect fit dengan vagina. Mak cuba nak convince dia confident yang dia mampu memuaskan wifenya apabila berkahwin kelak.

    Malam hampir jam 12.00 mak pergi bersiar-siar kat Jalan Yu Seng South. Tujuan mak dua. Satu nak gi tengok ciknyah-ciknyah yang buka ofis along the kaki lima bangunan along jalan tu. Masa mak datang Miri beberapa tahun lalu, mak telah langgan seorang ciknyah kat situ bernama Fifi. Wajahnya mirip aktress Melissa Saila. Mak bawa dia ke bilik kat Mega Hotel. Mak minta untuk mengambil gambar dia dan dia izinkan. Maaflah mak tak boleh letak gambar dia kat sini kerana menghormati keizinannya membenarkan mak ambil gambar dia. Walaupun dia mencari makan dengan cara itu, mak menghormati dia sebagai seorang insan. Takkan mak nak jajakan gambar dia kat internet. Mak bukan orang jenis itiew.

    Tak ramai dah ciknyah yang bisnes malam ini. Juzzz ada 4 orang saja. Mak tak langgan pun sebab main objektif mak ialah nak gi Nita kat Hello Karaoke Pub and Lounge.

    Mak call Nita dan dia bagi tahu yang dia bekerja. Maka faham, maksudnya dua ada customer. So, mak tak jadilah nak pergi Hello and terus balik ke hotel.

    1 Nov 06

    Terjaga jam 7 pagi. Lewat kan? Mmmmmm…..begitulah kalau mak outstation. Tapi bangun jam 7 ni kira dah awal tu. Kalau kat semenanjung pernah bangun jam 9 pagi. Dalam keadaan berlingkar di katil, mak teringatkan pada Lady M. Mak rasa miss dia begitu sekali lalu mak call. The best thing dia masih di katil and what comes into my mind ialah dia terbaring dengan tubuhnya dibalut lingerie hitam seperti dalam gambar yang dia hantar pada mak dulu. Mak bayangkan kalaulah dia sedang baring di sebelah mak pasti dia berada dalam pelukan mak di kesejukan pagi ini. Sambil berbual dengannya, tangan mak sibuk kat ciknek mak. Auwwwww….gatal betul tangan mak. Dah jadi habit mak gitu….whenever mak outstation dan berada dalam bilik pasti mak akan mainkan ciknek mak semasa berbual dengannya dan imajinasikan yang tangannya sedang bermain itiewwww…..maaf Lady M kerana involvekan you dalam my sexual fantasy. I just can’t help it . oh….sex maniac ke mak ni?

    Saturday, September 30, 2006

    Changed My Blog Tittle

    Today 29 September 2006, I changed my blog to the present one. Both items is the basic of lingeries of which I am a fetish of them.

    Wednesday, September 20, 2006

    Ramadhan Yang Mulia Akan Tiba

    Mungkin Ahad ini seluruh umat Islam akan mula menunaikan puasa Ramadhan. Puasa yang datang setahun sekali itu agar direbut fadhilatnya. Walau apapun kecenderungan kita di muka bumi ini, ibadah terhadap Allah, tuhan semesta alam tidak harus diabaikan. Sama-samalah kita tunaikan puasa yang diwajibkan ke atas seluruh umat Islam ini. Janganlah hanya apabila hendak berhari raya kita habis-habisan beli baj ubaru, tempa kuih, hias rumah, mungkin beli kereta baru tetapi puasa liat.

    Ingatlah, Aidil fitri itu adalah hadiah kepada orang yang berpuasa. Kalau ada antara uols liat nak berpuasa, tak malukah pada Allah nak turut raya sama?

    Sempena bulan Ramadhan yang mulia ini, mak rehatkan dulu blog ini dan akan buka semula selepas aidil Fitri.

    selamat berpuasa

    Tuesday, September 19, 2006

    Kakiku Sauna Lagi

    Sambungan

    setelah tidak dapat masuk Manatus, mak pun mengambil keputusan untuk pergi ke Kakiku. Kakiku terletak di Cheras. Seperti yang diberi petua dalam laman web utopia.com, mak pun mencari tanda itu. Mak melangkah naik ke tingkat atas. Kat siling tu ada CCTV dan pastinya pengendali kat atas tahu siapa yang datang. Selepas itu terdapat pula grill yang berkunci. Sebaik sahaja sampai kedengara bunyi 'klik' menandakan kunci pintu automatik itu dilepaskan.

    Sampai di reception mak bayar entrance fee RM 20.00 dan diberikan kunci locker. Mak masuk dan terus ke locker room. Mak macamlah dah biasa dengan tempat itiew. Mak act innocent saja. Masa mak tengah menanggalkan pakaian mak, datang seorang staff bertanyakan sama ada mak new kat situ. Mak jawab yes. So dia tanya mak mana tahu tentang tempat itiew. Mak kata mak baca dalam blog. Budak tu cute juga just pakai shorts. But mak tolak offer dia nak take mak around untuk mengenali tempat itiew.

    .......bersambung

    Monday, September 18, 2006

    Masuk Kakiku

    Malam ni mak masuk satu sauna kakiku di Cheras. Pada mulanya mak rancang untuk pergi Manatus di Taman Miharja. Kali pertama mak cari kedua-dua sauna ini tekajumpa sebab tu mak pergi ke Thermos di Bukit Bintang. Mak dapat trace kedua-dua tempat ini di dalam internet. Satu website yang memberi maklumat sauna-sauna dia KL. bravingkl.

    Dalam website tu dimuatkan gambar dari Google Earth dan menunjukkan tempat sebenar sauna-sauna dan massage centre di KL.

    Mak cadang nak ke Manatus sebab malam Sabtu dan Ahad ada sesuatu yang istemewa. Malam Sabtu No Towel night dan malam Ahad skin touch. Tentunya menarik. No towel maksudnya tanpa tuala. Hmmmmm......pesti bogel gitu. rasanya kota. Tu yang mak nak gi tengok dan experience apa maksudnya.

    Mak jumpa tempat tu tapi pintunya berkunci. Hmmm. takkan tutup kot. So mak tak berpeluang masuklah kat Manatus tu. So mak ambil keputusan untuk pergi kakiku. Kakiku terletak di Jalan Cheras bertentangan dengan Stadium Badminton Kuala Lumpur. Masuk lorong antara 7 E dan kedai motor tu. Kakiku terletak di tingkat atas sebuah rumah kedai tiga tingkat. Kat tingkapnya ada hiasan gambar kaki.

    Entrance fee kena RM 20. Kira ok gak. kat Thermos dulu kena RM 25.

    Saturday, September 16, 2006

    Di Seremban 2006

    11 September 2006

    Mak sampai kat Seremban and stay kat Hotel Carlton Star yang baru diresmikan itiew (20 Ogos 2006). Sebenarnya itu hotel lama dah renovate and diresmikan semula. Pendek kata reborn lah gitu. Mak pernah stay kat situ in late 90s. Masa tu mak stay dengan girlfriend mak -Gee namanya (bukan Ginger de La Loca). Masa stay dulu itiew, tiap-tiap malam ada checking dari Jabatan Agama dan polis. Jam 3.00 pagi dia orang ketuk pintu and mak terpaksalah bangun dan buka. Tapi kerana mak dengan girlfriend mak itiew, sama-sama jantanzz (ikut dalam IC) maka takla kena apa-apa tindakan. Hmmm, masa tu mak tahu kat dalam bilik mandi itiew, gf mak ada gantung bra hitamnya. Depa nampak ke tak mak tatau. Oklah sudahlah kisah itiew.

    Kali ini pemandangannya lebih cantick gitu. Kat sebelah ada kolam besar, wow, best kalau dapat pakai bikini dan berenang in the open gitu. Tapi itu bukan kolam renang. Ia adalah projek yang abandon. Dulu masih nampak besi-besi dan cerucuk yang tidak siap. Kali ini dah diisi dengan air hingga penu dan nampak begitu menarik sekali. Ada ikan Japanese Carp gitu.

    Tengahari kat bilik mak telefon ‘kekasih’ mak kat Kay El. Mak dah bercintan dengan this women lebih kurang setahu lalu. Tapi not even once pernah bertemu dan bertentang mata. Only melalui piccy dan talk over the phone saja. Masa berbual dengan M, mak actually naked. Macam biasalah. Always naked bila kat dalam bilik hotel when alone. So masa berbual denganM tangan mak apa lagi, sibuklah kat ciknek mak yang dah macam KL Tower gitu. Mak bayangkan bestnya kalau tangan M yang buatkan gitu kat mak. Hmmmmm. Fantasy saja gitu.

    12 September 2006

    Dah dua hari dan hari ni mak plan untuk turun ke Kay El. Rancangan mak nak turun Kay El ialah first nak gi rumah Lea kat Wangsa Maju itu. Lea tu la, yang bagi mak experience facial (baca blog mak yang dulu-dulu) Mak dah call dan tanya dia kul berapa balik and dia jawab about 8 o’clock. Dia bagi tahu mak yangdia akan ke Bangkok. Waaaa, Syoookkkknya dapat gi Bangkok. Kawan mak pernah kata “if you go to Bangkok you must not forget to bang your cock”. Kan negara gajah putih itu famous dengan wanitanya yang cantik-mantik itiew. Yang manja-manja gitiew. Pasal tu jantanzzz suka sangat melawat negara jiran itiew. Kerana kemesraan perempuannya. Satu perbezaan antara Malaysia dan Thailand ialah, “Di Malaysia banyak jalan berlubang-lubang, di Thailand banyak lubang berjalan-jalan.” Hmmm, ya tak ya, kan jantanzzz yang selalu ke Thailand sering tergelincir masuk lubang sampai termuntah-muntah. Entah mabuk apa tatau.

    So, mak kata pada Lea nak sanppy-snappy dengan dia. Lea kata tak boleh sebab kamera dia rosak. So mak kta takpe guna saja kamera mak. Dia setuju dan sebab itu mak confirm nak gi rumah dia. Mak pun bertolak. Juzz abt 45 minutes saja dari Seremban ke KL. Tol pun juzz RM7.50. Mak sampai Petronas Taman Teknologi abt 8.50 gitu dan terus masuk untuk isi petrol. Then sebelum mak sambung perjalanan, mak call dulu nak confrim sama ada Lea dah sampai rumah.

    Lea terkezuttt gitu apabila mak kata nak ke rumah dia. Aik,,,,, kenapa pula terkezutttt. Lea kata cousin dia nak datang dari JB. Ermmm. Entah betul entah tidak. Dan Lea kata tadi dia misunderstood yang mak kata mak nak datang rumah dia. Tak tahu pula tetiba saja cousin dia nak datang atau Lea juzzz cari alasan agar mak tak ke rumah dia. Hilang stim mak…. Rancangan nak facial tidak menjadi. Entah bila pula mak nak facial lagi. So, mak cal pula that Arieff Thaisoft massage. Tadi sebelum mak datang pun mak dah cari balik advertisement massage yang mak simpan dalam laptop. Dah abt 1 bulan mak tak kena masaj. Last dulu kena masaj dengan Lea tukang urut (bukan Lea yang tadi tu). Dulu tu mak buat full body massage dan berakhir dengan 69 gitu. Mak ciklut Lea punya dan Lea ciklut mak punya.

    Arief ni mak jumpa semasa chatting kat MIRC. Ni yang mak simpan hasil chatting mak dengan dia. Sorryla, mak dah deletekan ID mak.

    yup.... 40rm thaisoft massage+sensual masssage

    pandan cahaya

    muar.. keja kat kl

    full time...

    buka massage center... private massage jee..

    kalau nak cuba adik masage abg sms ahh...

    01728XXXX

    arieef

    Sorry Arieff kalau mak post apa yang kita chat, tapi mak dah padam sebahagian no phone wak tu. Mak nak jaga privacy Arieff.

    Maza call Arieff, dia suruh mak buat appointment jam 11.00 kerana ada customer sebelum itu. Katanya customer tu nak buat urut bathin. Urut Bathin!!!! Hmmmmm…tulah yang mak nak. Mak suka sekals kalau orang lain mainkan ciknek mak ni. Selalu bila mak gi urut time tukang urut tu main ciknek mak yang mak paling tunggu sekals. Mak dah beberapa kali pergi tempat masaj di mana masseurnya jantanzzzz, rasa mak gays they ol tu. Gay pun tak mengapa. Mak suka gitu.

    Satu lagi rancangan mak tak menjadi. Mak pun terus ke Chow Kit. Lama dah mak tak ke Chow Kit. Mak tahu semua dah tahu bila sebut Chow Kit, apa yang ada kat sana. Macam-macam ada……

    Mak park kereta mak kat one of the Lorong tu depan Hotel BB Inn yang baru dibuka. Then mak jalan-jalan. Niat mak nak cari sauna atau spa yang ada somewhere kat area situ-situ. Susahlah, tak tahu lokasi dan mak kena liarkan mata mencari tanda-tanda adanya spa itiew. Puas mak pusing tak jumpa. Mak ingat ada baa satu atrikal dalam majalah Sensasi tentang tempat itiew. So bila tak jumpa mak pun hang around tempat pondz-pondz buka ofice. Mak minat dengan pondzz sebab mereka berani pakai seksi in public yang perempuan tulentidak berani lakukan. Memang pondz-pondz di situ ada yang begitu daring sekali. Pernah one time log ago sorang cikpondzz kat situ, mak tengok dia pakai lingerie hitam ala-ala corsette gitu siap dengan garter belt dan stokin hitam fishnet dan high heels abt 6 inci rasanya. And then dia pakai G strings saja and apa lagi, dia punya bonjolan ciknek pun nampak jelas. Beraninya cikpondzz. Mak rasa pompuan yang kerja kat nightspot pun tak berani pakai macam dia tu. Apa lagi mundar-mandir di kaki lima mempamerkan pada jantanzz-jantanzzz yang minat cik pondzzz (termasuk mak laaa, heheheheheh…….)

    Dah tak ramai cikpondzzz buka ofis kat situ. Mungkin checking yang kerap kot buatkan mereka lari ke tempat lain atau cari kerja lain atau pencen.

    Cakap pasal pencen ni, memang lumrah alam. Jadi pompuan penghibur ni (termasuk cikpondzz) masa muda mudah dapat customer. Bila dah berusia, kejelitaan semakin susut, susah nak laku lagi. So terpaksalah pencen. Masa ni nak kahwin pun mak rasa dia orang dah tak ada selera lagi, lagipun mana ada pompuan yang nakkan dia orang. Dah tak nampak lagi kejantananzzz mereka. Maklumlah bertahun-tahun mengubah diri sebagai pompuan. Gaya jalan, corak hidup dan tingkah laku dah tak jantanzzz. Lagipun mungkin dia orang dah tak ada selera terhadap pompuan lagi sebab dah puas dibelai jantanzzz yang gersang yang mencari kasih sayang dan kepuasan nafsu dari cikpondzzz.

    Masa mak minum kat salah satu gerai di situ, mak nampak seorang cikpondzz yang beberapa tahun lalu cantik dan seksi. Mak pun tekpikat pada dia dan pernah tanya nak dapat servis dari dia. Tapi bila mak kata mak nak ciklut dia punya dia tak nak. Mak kata mak nak ciklut dia sampai dia cikcutttt. So mak tak jadilah langgan dia. Malam ni dia tak pakai seksi lagi. Just pakai pants dan baju T biasa, tanpa mekap. Memang tengok pun dah tak ada selera. Mungkin dia dah pencen atau malam itu dia off. Nak rehatkan ciktut (maaf, ye). Cikpondzzz yang buka ofis memang semuanya muda-muda, muka baru. Just ada satu dua orang yang mak rasa pernah nampak sebelum itu.

    Masa ronda-ronda tu, mak berkenan pada seorang cikpondzz yang mak rasa Indon, berdasarkan loghat percakapannya. Memang cantikkk dan apa lagi dia pakai begitu seksi sekali(matila ni taste mak gitu). Dress merahnya mengamcam sekali, dan braless. Ntah dia inject ke atau masukkan silicon. Rasa mak 36D gitu. Geramnya mak. Rasa macam mak nak tanya manadia beli dress yang seksi itu. Onepiece dengan micromini dan bareback. Gebunya belakan cikpondzzz itu. Oleh kerana dia nampak mak asyik memerhatinya, dia memberi isyarat pada mak sama ada mak nak servis. Memang masa itu mak dah 50-50. Kalau tak kerana ada orang lain sekitar kawasan itu mungkin mak dah dapatkan servis cikpondzzz itu. Last-last mak tak ambil pun. Lepas tu mak terus balik Seremban semula.

    Di Seremban mak tahu di mana tempat cikpondzz buka ofis- Taman AST. Taman tu memang macam Bukit Bintang atau Jalan P Ramlee lah di Kay EL. Tapi taklah kelas macam kat Kay El tu. Banyak nightspot kat Taman AST tu. Mak ronda-ronda kat situ dan dapat contact seorang cikpondzzz dan dapat nombor telefonnya. Siti namanya. Siti!!!!!……Datuk K tak mareee ke biarkan Siti buka ofis kat situ. Auwwwwwww. Ni nombornya 016- 2473XXX. Sorry ye, mak tak nak sebarkan nombor dia. Dia dah bagi kepercayaan kepada mak takkan mak nak lacurkan kepercayaan dia pula.

    Akhirnya mak tak cikcut pun malam ni. Balik hotel tulis sedikit pengalaman dan kisah mak semalaman di Kay El dan Taman AST sebelum tidur.

    First Time Experience


    Belum pernah buat lagi tapi 13 September 2006 adalah pengalaman pertama. Mak pakai bodystocking dan di luar pakaian lelaki . And then mak keluar jalan-jalan kat bandar Seremban. Pic sebelah ni masa siap nak keluar. Tulah bodystocking yang mak pakai.

    Monday, September 11, 2006

    Sex Quote

    Leona Lo -Transeksual

    Cerita tentang 'gadis' ini mak baca dalam ruangan weekend di The Star di bawah tajuk 'Becoming a women'. Namanya Leona Lo. Leona sebenarnya dilahirkan sebagai seorang lelaki. Jantanzzzz uols, tetapi kemudiannya jadi transexual dan hidup sebagai seorang wanita sepenuhnya.

    Leona seorang yang berjaya dalam hidup walaupun berhadapan dengan dilemma gendernya. Kini Leona berusia 31 dan merupakan seorang wanita profesional. Dia memperolehi ijazah sarjana dari UK pada usia 26 tahun dan dua tahun selepas itu menerbitkan buku pertamanya. Kini Leona memilikki sebuah firma perunding perhubungan awam.

    Kisah Leona ini adalah merupakan satu kisah kejayaan seorang transeksual. Ini kerana Leona telah menjalani pembedahan untuk menukar jantina dari seorang lelaki kepada seorang wanita. Sama seperti pondz, fonenz, bapokz dan macam-macam gelaran itu lagi, Leona juga berhadapan dengan tentangan keluarganya. Ibu bapanya menentang keinginan Leona sehingga mendapatkan khidmat bomoh dan dukun untuk mengembalikannya ke dalam keadaan asal. Tetapi dua tahun selepas itu, ibu-bapanya mengalah dan terpaksa menerima kehendak anak muda ini.

    Mengikut Leona, dia mula mempunyai keinginan untuk menjadi seorang wanita selepas mengambil bahagian dalam sebuah pementasa di sekolahnya pada usia 15 tahun. Dalam persembahan itu dia diberikan peranan sebagai seorang gadis memandangkan gerak-gerinya dan suaranya yang kefonenan itu. Kesan daripada pementasan itu telah merubah jiwanya apabila rakan sekolahnya mula mengejek apabila mendapat tahu watak Gong Li adalah sebenarnya seorang lelaki dan lelaki itu ialah Leonard. Dia mula diejek dan dicemuh oleh rakan-rakan sehingga dia berusaha untuk membunuh diri tetapi gagal. Detik itulah menukar dirinya dari seorang lelaki kepada seorang transeksual.

    Sunday, September 10, 2006

    Mengenali Ciknek


    Bahan ini diambil dari sebuah blog dalam myspace. Tak ingat siapa punya blog tatau. Kepada pemilik blog itu, mek berikan penghargaan kerana ada blog ini.

    Kenali Zakar Lelaki

    Apakah bahagian-bahagian yang terdapat pada zakar lelaki?

    Di sebatang zakar lelaki ada beberapa struktur kuasa yang memberangsangkan lelaki apabila disentuh dan ianya juga akan memberikan keseronokan dan nikmat yang dapat dirasakan oleh wanita. Antara bahagian yang terdapat di zakar lelaki ialah buah zakar, batang zakar, takuk zakar, kepala zakar, biji zakar, lubang zakar gigi zakar, ekor pari dan urethra.

    Buah zakar berfungsi sebagai tempat menyimpan air mani dan ia amat sensitif apabila tersentuh dengan benda keras dan kasar. Sebab itu andainya anda menyentuh dengan benda keras atau kuat kepada buah zakar suami anda, suami anda akan berkata sakit. Maka di bahagian ini, jika anda berminat membelainya, berhati-hatilah dan berikan sentuhan yang lembut dan ianya pasti menyeronokkan suami anda.


    Batang zakar adalah -berfungsi untuk mengeras dan panjang daripada ukuran biasa pada keadaan lelaki itu tidak mempunyai nafsu sahwatnya. la akan mula menegang apabila seseorang lelaki itu mencapai sahwatnya. Jika saiz zakar pada peringkat seseorang lelaki itu belum datang kemuncak sahwatnya adalah kecil dan pendek serta kelihatan lembik. Apabila seseorang lelaki itu mula datang sahwatnya, saiz zakar akan mula membesar dan menegang panjang.

    Jika saiz pada kendur dari 3 inci, zakar ini boleh membesar dan memanjang sehingga 6 inci. Jika saiz zakar semasa kecilnya ukuran lilitnya kurang dari 2.5 inci, maka apabila membesar saiznya akan membesar 5 inci. Kepadatan mula dilihat apabila zakar cukup tegang dan keras. Kedudukan zakar akan menegak hingga 45 darjah dari paras pusat. Sewaktu inilah kesesuaian untuk zakar menyusuk kedalam kemaluan perempuan boleh dilakukan. Zakar yang lembik tidak boleh menyusuk masuk kedalam kemaluan perempuan. Jika anda selidiki secara terperinci, anda akan dapat melihat batang zakar akan bergegar dan ini berlaku sewaktu zakar didalam kemaluan Ianya menghasilkan kepuasan seksual apabila zakar bergegar di dalam kemaluan anda. Belailah batang zakar ini dan anda akan merasakan kehangatan yang amat menyeronokkan.

    Fungsinya adalah terlalu sedikit sewaktu di dalam kemaluan berbanding dengan batang zakar yang memanjangkan geselan apabila dilakukan sorong tarik sewaktu bersetubuh. Takuk zakar berada dihujung zakar yang kelihatan seperti lekuk. Lekukan ini adalah terjadi kerana hujung kepala zakar agak menguncup sedikit iaitu lebih kecil daripada batang zakar. Lekukan ini terbentuk bagi memudahkan zakar nenyusuk masuk kedalam kemaluan perempuan.

    Kepala zakar adalah penting bagi lelaki khususnya. la boleh membesar lebih daripada-batang zakar. la akan membesar sewaktu menyusuk masuk kedalam lubang dan membesar sewaktu menarik zakar keluar dari kemaluan. Apabila kepala zakar membesar, anda akan terasa seperti sesuatu benda sedang membesar di dalam kemaluan anda dan lebih menyeronokan. lanya berfungsi secara langsung untuk membentuk gigi zakar lebih kembang dan apabila zakar ditarik sorong ia seperti menarik dinding lubang kemaluan anda dan anda pasti lebih seronok dengan geselan ini. Lelaki amat gemar jika perempuan menggigit lembut dan menghisap kepala zakamya kerana di sini ada keseronokkan yang luar biasa bagi lelaki dan fungsinya samalah dengan biji kelentit perempuan.

    Biji zakar tidak begitu berfungsi untuk memberikan kepuasan kepada lelaki dan ianya terletak seperti biji kelentit dan tidak mudah dilihat dengan mata kecuali anda menyentuhnya. Terdapat sedikit bonjol kecil pada hujung kepala zakar apabila anda sentuh.

    Lubang zakar berfungsi untuk mengeluarkan air kencing dan pancutan air mani. Ianya seperti lubang air kencing perempuan. Seperti kita ketahui perempuan mempunyai dua lubang pada kemaluannya iaitu lubang untuk persetubuhan dan lubang untuk membuang air kecil.

    Gigi zakar adalah tempat yang paling penting. Gigi zakar ini memberikan keseronokkan kepada setiap gesel di dalam lubang kemaluan anda. Lelaki juga akan merasakan seronok. Tidak semua zakar lelaki kelihatan gigi zakarnya banyak atau besar. Beruntunglah jika anda mendapat zakar suami yang mempunyai gigi zakar yang banyak dan besar. Kepuasan anda akan lebih tercapai dengan cepat.

    Ekor pari terbentuk pada sepanjang batang zakar yang berfungsi sebagai tempat pengaliran air mani daripada buah zakar. Ekor pari ini amat sensitif dan seronok bagi lelaki apabila geselan sewaktu melakukan sorong tarik di dalam kemaluan anda. la juga memberikan keseronokan yang luar biasa sepanjang melakukan sorong |tarik bagi perempuan. Apabila pancutan air mani berlaku, ekor pari akan membesar dan menyendatkan lagi lubang kemaluan anda sehingga keperingkat kemuncak. Disinilah lelaki amat seronok jika anda bermain dengan zakar suami anda, sama ada membelainya, mengolomnya atau melakukan jilatan dengan lidah anda. Lakukan teknik ini sewaktu anda tidak mampu memberikan kepuasan seks melalui kemaluan anda misalnya sewaktu anda di datangi haid.

    Saturday, September 09, 2006

    Thursday, September 07, 2006

    Antara Pic Seksi Awal


    Pic ni diambil dalam tahun 80an semasa mak masih lagi tinggal di Kedah. Tengok badan mak, kurus melidi. Ni ambil dalam bilik tidur mak. Kain jarang tu sebenarnya tudung wifey mak.See-through gitu.











    Pic sebelah adalah merupakan antara pic pertama yang mak ambil setelah mula serius dengan crossdressing. Rasanya pic ni diambil masa kat Seri Malaysia Johor Bharu. Semua pakaian yang mak pakai itu adalah milik wife. Sarung tangan tu mak beli rasanya dalam tahun 80an semasa pergi ke Ipoh. Panties tu beli kat Golok

    Wednesday, September 06, 2006

    Facial

    Dah about a month mek tak dressing. Last dress tu masa kat Melaka in July. Gian juga nak dress ni. Tapi yang tak bestnye pakaian yang itu-itu juga. Kalaulah ada member yang juga CD dapatlah bertukar-tukar dress. Nak rasa juga fesyen-fesyen yang pelbagai tu.

    Dulu ingat nak jumpa G di Kedah tu, Tapi masa tak mengizinkan. Masa nak jumpa G teringin nak suruh dia mekapkan dan dress and then snappy-snappy. Takpela. Lain kali kalau ada kesempatan jumpa boleh buat.

    Dengan Lea pun dah berbulan-bulan tak jumpa. Last jumpa dia kat rumah dia di Wangsa Maju. Senang sebab dia tinggal sorang. Masa jumpa dia dulu mek dapat rasakan nikmatnya kena facial. Tulah first time kena facial. Teringin tu lama dah tapi tak ada peluang. Maklumlah bukan semua orang suka buat macam tu.

    Sampai saja, Lea menyambut mek di pintu. Rasanya malam tu Lea pakai long dress hitam. Macam biasa mek masuk dan duduk di sofa. Lea pun datang dan duduk kat mek. Mmmm, mek pun peluk dan mainkan teteknya tu. Taklah besar. Masih macam tetek lelaki lagi. Macam tetek mek juga. Maklumlah Lea tu just a crossdresser. So taklah macam cik pondzzzz tu.

    Then we ols kissing-kissing and naikkan api berahi. Lea ajak mek masuk bilik and of coursela tak menolak. Lagipun kedatangan mek pun tuntuk tujuan itu. Masuk dalam bilik terus strip. Mek strip naked, Lea pun strip naked. Dah sama-sama naked gitu. We ols terus berbelukan and kissing-kissing lagi. Bergelut di atas katil. Sekejap mek di bawah sekejap Lea di bawah. Romantic gitu.

    After that we ols goo deeper. We ols dok dalam posisi 69. Mek cikdut ciknek Lea dan Lea cikdut mek punya. Sorry ya uols. Mek tak main belakang. So Lea pun faham mek tak buat macam tu. So we ols juzzz menikmati aiskrim yang tak sejuk itu. Lea punya mmg lebih besar dari ciknek mek. Mek pun suka gitu kalau dapat ciknek besar. Macam G punya juga, tau.

    Sucking-sucking gitu then mek memberanikan diri minta Lea bagi facial. Lea bersetuju lalu dia pun melangkah dan duduk di atas dada mek sambil cikcapkan ciknek dia. Mek fokus saja pada ciknek dia yang menghala ke muka mek itu. And then, crittttttt...crittt..critt...Lea lepaskan bertaburan atas muka mek. Mmmmm. first time kena macam tu.

    And then we ols mandi bersama kat kamar mandi yang ala-ala dalam spa gitu. Pandai Lea hiaskan. Lantai batu dan suasananya aduh, menarik sekali. We ols pun mandi naked bersama. Lea sabunkan tubuh mek dan lepas tu, mek pula sabunkan tubuh Lea. Best gitu. Seksi sekali.

    Ntah bila pula dapat buat begitu lagi dengan Lea.

    Ada satu ketika tu mek chatting-chatting dengan Lea guna Yahoo Messenger. And then mek introduce seorang lagi crossdresser. Pas tu janji nak jumpa and play 3some. Mek, Lea dan cali-cali. Buat date tapi lepas tu bila tiba hari yang dijanjikan, cali-cali kata dia tak dapat hadir. Mek pun hilang mood dan tak jadi nak jumpa Lea hari tu.

    Saturday, September 02, 2006

    Jumheboh Lagi di Bukit Jalil


    Jumheboh!!!!!!!. 2-3 September 2006 karnival jumheboh datang lagi. Sure heboh punya. Macam dulu-dulu tu juga. Orang Melayu ni kalau dengan pesta-pestaan, pasti tak melepas. Tu yang hairannya. Bangsa lain selain seperti Cina,India dsb. boleh dikira dengan jari. Mana depa pi pun tatau. Orang Melayu saja yang suka dengan pesta-pestaan ni? Hairan tak? Setiap kali ada pesta apa saja pastinya yang kalut dan sibuk orang Melayu saja.

    Friday, September 01, 2006

    Aku dan Myspace

    Aku join myspace secara kebetulan selepas nampak members sedang melayari laman tersebut di pejabat. So balik rumah try masuk dan terus register myself. Sampailah harini masih jadi members. Sehingga 31 Ogos 2006, sudah ada 832 friends dalam list. Ramai gak myspacian's jantanzzz yang nak add sebagai friends. Tak kisahlah nak add. Lagi pun masuk memang nak cari friends. Tapi tak kurang juga yang nak lebih dari itu. To the point nak ajak seks. Ishhhh.... ada pula orang macam aku nak diajak main seks. Geli hati juga. Maybe bila tengok piccy aku tanpa kepala yang seksi itu membuatkan depa tertarik. Aku ni juzzz a crossdresser, bukannya maknyah. Depa ingat aku maknyah kot.

    Dalam myspace juga aku dapat berkenalan dengan G, tu yang nombor dua dalam "Top Friends". Tapi aku lebih kerap bertukar message dengan M. Juzzzz belum pernah berjumpa lagi. Entahlah bila masanya dapat jumpa dengan M tu. Aku close dengan M (kat mysapace la) kerana dia memahami fetish aku. Aku telah mendedahkan diriku kepadanya kerana dia telah memberikan aku keselesaan sama ada melalui message atau sewaktu berbual dalam telefon.

    Bukan senang nak dapat friend wanita yang memahami keinginan lelaki seperti aku. Lelaki yang suka crossdressing.

    Now nampaknya aku mendapat seorang lagi kenalan wanita yang aku rasa memahami fetish aku. Aku telah terangkan tentang yang aku minat crossdressing dan nampaknya dia open terhadap apa yang aku dedahkan itu.

    Thursday, August 31, 2006

    Apakah Mendenye Nie?

    Cuba Teka apa bendanye ini. Baca jawapannya di bawah.
    Ni sebenarnya untuk jantanzz yang gianzzz sesangat. Alat DIY lah. Nak macam mana? Mulut? Pussy? atau kilang kunyitzzz? pilihlah ikut selera. Adake benda ni kat Malaysia? Namanya 'torchlight'. Mmmmmm,,, bentuknya pun macam lampu suluh tu.

    Cara guna? Alaaaa, joloklah ciknek tu dan ishhhh, macamlah tak pernah pula jantanzzz-jantanzzzz beronani. Bahagian dalamnya pun ada design juga. Cuma maybe benda ni tak boleh kemutzzzz kot.

    Pasal Lakaran Kehidupan - Leez

    Sori Leez- mek selalu gak lawat and browse blog u. Tau u minat abg-abag asks. Sori sekali lagi kerana guna piccy dari blog u.

    Hari ini pertama kali baca blog Leez sampai habis. Citer tajuk di bawah ni la uols. Biasanya mek jarang baca blog sampai habis, juzz browse through dan baca mana-mana yang di anggap menarik saja.

    Wednesday, August 23, 2006

    Kedah Trip - Parte Uno
    Apa yang menarik minat mek bila Leez kisahkan pengalamannya bersama G. Sebab tu mek kenal dan pernah sleepsss kat umah dia and pernah juga mek bergomol dgn dia. Lepas tu tak berpeluang lagi jumpa and berhappy-happy dengan dia. Maklumlah dia kat utara sana, mek pula kat kay el. Jauh no?

    Selepas malam pertama dengan G memang mek teringin nak bersama lagi dengan dia. Tatau pula yang G suka nak lepaskan air mans nya kat dalam mulut mek. Mek memang suka gitu. Mek pun suka juga kena facial. Pernah kena sekal dengan Delia kat Wangs Maju tu.

    Masa mek gi Penang bulan Jun lalu ingat nak singgah juga kat umah G masa in the way ke Aloq Staq, tapi tatau mana pula mek simpan no. h/p G. Kena check juga sebab hari Jumaat, tentu dia tak ada kat umah. So sampailani tak jumpa-jumpa dia lagi

    Mek teringin nak bersama G lagi bukan apa. Teringin nak minta G mekapkan mek and snappy-snappy. Mek nak taste pakai pakaian yang sopan -sopan macam G and her friens tu. Mek mana ada pakaian macam uols.





    Hari Kebangsaan Ke 49 Tahun

    Kita dah merdeka 49 tahun dah. so apa seterusnya?

    Tuesday, August 29, 2006

    Mek Kena Trim





    haritu mek baru sampai balik dari tugas luar. mek sampai tengahari. hanya anak mek yang kecik saja di rumah. Mek pun dah seminggu outstation so mestilah 'lapar' kan? So bila anak mek kata nak pergi main, mek tak larang pun. Lepas main tinggallah mek dengan wife saja. Mulalah mek mengatal. Mek baring-baring dekat wifey dan dia juga mula main-mainkan mek punya ciknek.

    Then dia tanya mek pasalper semak sangat nie. Memang dah lama mek tak trim. Mek sengaja biarkan macam tu. So dia pun tanya mek nak trim ke. Mek setuju saja. Lalu akhirnya jadilah macam kat pic tu.

    Mek memang tak nak cukur licin lagi sebab gatal bila masa mula tubuh. Mek dah serik.

    well, lepas kena trim tu, faham-faham lah uols apa mek buat kat wifey mek tu.

    melepas gianlah mek.

    Monday, August 28, 2006

    Kesihatan Mek



    Mek dah lama tak beli dan baca akhbar tabloid yang banya di pasaran. Akhbar-akhbar tersebut memuatkan pelbagi cerita dari kisah hantu, kish artis, kisah masyarakat hinggalah ke kisah sex. Dulu memang mek minat sekali beli majalah seperti Perdana, Bacaria dan sebagainya. Asal ada cerita sensari pasti mek beli. Apa lagi kalau ada gambar-gambar yang seksi.

    Baru-baru ini mek membeli satu akhbar tabloid itu sebab ada satu gambar yang menarik. Lihat gambar di sebelah ni. Tajuknya pula best gitu. Apa yang menarik mek untuk beli ialah apa yang benda tu boleh buat. Ermmmm, nak bersihkan ciknek mek? auwwwwww. Alat sulit mek hari-hari mek bersihkan. Sometimes tu orang lain tolong bersihkan...uuuuuu. Tapi tujuan bersihkan tu faham-faham ajelah. Bersihkan luar dalam.

    Setelah baca artikal rupa-rupanya macam cleanser gitu. Macam pencuci muka gitu. Tapi ini khsa untuk alat sulit @ ciknek. Ahakssssss.

    Cakap pasal puaskan isteri, memang cita-cita semua suami nak puaskan isteri masing-masing. Semua lelaki pasti gembira kalau dapat puaskan isteri masing-masing. Macam mek juga. Tapi mek ni dah berusia, ciknek mek pun dah macam salah satu keadaan dalam pic di sebelah. Kata orang terpaksa berjuang untuk hidup. Ishhhh, melalut pula mek buka pekung di dada. Ermmmm, sebenarnya ramai jantanzzzz malu nak mengaku. Maklumlah tu status kejantanan seseorang lelaki. Lainlah kalau jantanzz tu dah nak jadi cik pondzzzz. Maaf pondzz-pondzz kerana mek kata macam ni. Bukan semua cik pondzzz yang lembik cikneknya. Ramai juga frenzzz pondzz mek yang cikneknya masih macam kayu kerazzzznya. Malah yang lebih besar dan panjang dari mek.

    Monday, August 21, 2006

    Mek Ke Tawau

    Ogos 2006
    Masa mek melawat Tawau Ogos lalu mek tinggal sorang sorang kat bilik hotel North Borneo yang terletak di Jalan Dunlop. Harga biilik murah saja. Juzz RM 60.00 satu malam. Walaupun murah terdapat FREE Streamyx dalam setiap bilik. Mek bawa laptop so dapatlah mek connect and surf setiap masa dok dalam bilik. Bestnye dapat surf dalam bilik and privacy pula tu. Everytime masuk bilik mek terus naked gitu and switch on laptop mek. Buat pertama kali mek dapat naked dan santai kat balkoni yang terletak di tingkat empat itu. Memang mek tahu takder orang nampak sebab tidak ada bangunan tinggi. Bangunan sebelah pun tak ada tingkap. Lagipun lounge. So pasti tak ada sesiapa dapat tengok ciknek mek tu. Balkoni pula luas dan ada privacy. Sal tu mek berani naked and walk out of the room. Tapi kalau ada orang nampak pun mek tak kisah,

    Masa kat dalam bilik laptop mek on sepanjang masa. Macam biasa mek suka masuk MIRC dan channel favourite ialah nyah dan veteran. Then terjumpa pula channel Xdresser. Members tak ramai. Tu yang boring sikit. Everytime concentrate kat nyah and veteran saja. pakai nick cdreena. Memang nampak id tu, ramai jantanzzz yang hantar msg. Bila ditanya asl dan mek berikan sebagai XX/m/kl. terus saja dia taip 'bye'. Ahakkkssssss. Pesttt kantoi mamat tu. Rasa pelik juga. Dah tahu chenel tu chenek nyah, mestilah yang ada lelaki. Takkan pompuan nak masuk situ. Hampessss betul jantanzzz. Bukan mek maree. Just tak faham jantanzzzz nie. Takkan mek nak katakan nyah kot sebab mek ni juzzzz a crossdresser. Crossdresser tak sama dengan nyah. CD juzzz dress kerana fetish saja, bukan untuk turn M2F.

    Sunday, August 20, 2006

    My Bra Collection

    20 August 2006

    Uploaded this collection of bra that I have.

    Belongs to wife.

    This is my own.
    Wifes bra
    Bought this in Sibu for less than RM 10.00 with the panties. But the panties is too small for me

    Belongs to someone whom I don't know

    This too belongs to someone else

    Belongs to someone else



    This black bra belongs to my wife. Bought it in Miri

    Acronym

    Setelah membaca sebuah blog peragawati top, maka mek teringat masa mek moda-moda dolu-doluu, masa zaman di skolah lagi. Kalau tulis surat cintan-cintan kat aweks mesti ada acronym atau kependekan. Antaranya yang masih mek ingat ialah

    HACKS Harap Adik Cintakan Saya
    FRANCE Friendship Remains And Can Never End
    HOLLAND Hold Our Love Long And Never Die
    MALAYA May Allah Look After You Always

    And then uols bagi yang suka melanchsss pula pasti gunakan the soap uols. Masa tu ada dua jenis sabuns untuk bantu melanchsss itu

    FAB Khusus untuk bujang sahaja sebab For All Bachelors
    OMO Khusus orang tua sahaja Old Man Only

    Tapi uols kalau guna kedua-dua jenizzz sabuns tu tak takut melecet ke that head uols tu. Maklumlah dua-duanya sabun basuh jenis serbuk.

    Me in fishnet

    These are collection of me in fishnet lingeries. The pic were old collection from my album