Saturday, April 05, 2008

Nak Potong Dicky?

Telah dilaporkan di akhbar di Thailand bahawa semakin ramai kanak-kanak kini menjalani pembedahan kecil untuk mengembiri iaitu membuang buah zakar sebagai langkah awal menjadikan dirinya maknyah apabila dewasa nanti. Ia membmbangkan pihak berkuasa Thailand sehingga didesak mengadakan undang-undang untuk menghalang kanak-kanak menjalani pembedahan tersebut.

Di bawa ni pula satu message yang dimuatkan dalam Yahoo Group yang mak jadi member. Posting dibuat oleh seorang crossdresser juga. Ia merupakan nasihat untuk uols yang ada cita-cita nak buang cik dicky tu dan hidup 24 jam sebagai pompuan.

Dear Sg Gurls,



Please stay calms and take it easy. It is story of children who eager
to do sex change with immorality doctor. Their parents up set and
proposal to Thai government to pass the law protect their children. The
price 125$ or 4000 bath is just cut your trouser snake then you have to
waiting for SRS cost 100,000 bath later. I suggest you if you would
like to do SRS you have to think it carefully there are many factors.
Are you sure that you would like to live as a woman 24 hr? Have you
ever known the life of woman and tried before? Do you know the side
effect if you less male hormone? Some one when the reach the star then
they will know it is just a strange land if you would like to come back
to your male world again sorry it is hard to do. Please consider it.



Regard,

Kate.

4 comments:

SleekBlackMercedes said...

Thanks for the link pal!

:-)

HuStLeR

Anonymous said...

bila nk hapdet

Lee Novotny said...

Wahhh kecik kecik diorang punyer mak bapak punyerlah sporting noh??? **pitam!!!

cdr said...

Anonymous, mak now dah concentrate kat blog baru mak, www.cdreena.blogspot.com

Lee, thanks for visiting. They ol tu bukan Islam, so maybe tak kisahlah kot.